Rohkema info nägemiseks:

102 PROPERTY HOLDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 406; jälgijaid - 78. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta 102 PROPERTY HOLDING kohta arvamuslugu!"

102 PROPERTY HOLDING OÜ hetkeolukord

Juba 406 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 78 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

102 Property Holding OÜ asutati 17.08.2010 eesmärgiga soetada Tallinna kesklinnas kinnisvaraobjekte, mida edasirentimise eesmärgil hallata ning vajadusel või võimalusel turuväärtuse märkimisväärsel paranemisel müüa.

2022 majandusaastal teeniti kinnisvaraga seotud teenuste müügist 1 141 eurot ning maksti selle ülalpidamisega seotud otseseid haldamiskulusid summas 22 665 eurot.

102 Property Holding müüs oma investeeringud aastal 2022 maha, seoses muutunud turuolukorraga. Hetkel ollakse äraootaval seisukohal seoses majandusliku olukorraga, mis on häiritud Venemaa algatatud sõjaga Ukrainas ning on mõjutanud ka Eesti majandust.

Kuna ettevõtte tegevus on sellist tüüpi, et sellega suuremahulisi ja igapäevaseid tööülesandeid ei kaasne, siis pole planeeritud hetkel lepingulist lisatööjõudu palgata.

Ka ei makstud 2022. majandusperioodil nelja-liikmelisele juhatusele tasusid.

102 PROPERTY HOLDING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.