Rohkema info nägemiseks:

KOREST OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4048; jälgijaid - 4. Arvustusi - 2; Artikleid 5+ "Kirjuta KOREST OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus soojus kohtub innovatsiooniga. Meie teekond algas missiooniga revolutsioneerida teie koduse mugavuse kogemust. Meie spetsialiseerumine on müük ja paigaldus edasijõudnud infrapunapõrandaküttesüsteemidele, paneelidele ja emitteritele, mis lubavad muuta teie eluruumi hubase soojuse pelgupaigaks.

Meie tootevalikus on kaasaegsed infrapunaküttesüsteemid, mis on loodud pakkuma efektiivset, ühtlast soojusjaotust teie põrandatele. Alates stiilsetest elektrilistest põrandakütte lahendustest, mis sobivad sujuvalt parketi alla, kuni mitmekülgsete küttesüsteemideni nii kuivades kui niisketes ruumides, meil on kõik, mida vajate soojema ja kutsuvama õhkkonna loomiseks.

Kuid meie pühendumus teie mugavusele ei lõppe küttega. Me pakume ka mitmesuguseid nutikodu seadmeid, et teie kodu kliima haldamine oleks alati lihtne. Meie termostaadid võimaldavad teil puudutusega juhtida oma kütte-eelistusi, integreerudes sujuvalt teie elustiiliga.

Neile, kes soovivad soojuse viia ka oma seinte piiridest kaugemale, tagavad meie väliskütte lahendused ja jääsulatuskaablid, et teie sissesõiduteed ja kõnniteed püsivad ohutud ja ligipääsetavad, olenemata ilmast.

Meie ekspertide meeskond on pühendunud pakkuma tipptasemel elektritöid ja paigaldustöid, tagades, et teie küttesüsteem on seadistatud optimaalseks toimimiseks. Meie isolatsioonitoodetega võite usaldada, et teie kodu hoiab soojust efektiivselt, vähendades energiakulusid ja suurendades teie mugavust.

Meie brändi südames on pühendumus Soojusele, efektiivsusele, innovatsioonile! Kutsume teid uurima meie e-poodi, kus leiate just teie vajadustele vastava küttelahenduse. Küsimuste või paigalduse ajastamiseks võtke meiega ühendust numbril +372 5854 7451 või külastage meid aadressil Kadaka tee 44, Tallinn, 12915.

Kogege erinevust meie tipptasemel infrapunapõrandaküttesüsteemidega. Teie teekond soojema ja efektiivsema kodu poole algab siit.

KOREST OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas säästa energiakuludelt täiustatud isolatsiooniga?

Isolatsioon on igas hoone kujunduses kriitiline komponent, mis mõjutab otseselt energiatarbimist ja kulusid. Nõuetekohane isolatsioon vähendab kütte- ja jahutusvajadust, minimeerides soojusülekande kiirust, olles seega oluline tegur energia säästmise püüdlustes. Soojus liigub kolmel viisil: juhtivus, konvektsioon ja kiirgus. Isolatsioon töötab, aeglustades juhtiva soojusvoo ja vähemal määral konvektiivse soojusvoo liikumist. Täiustatud isolatsioonimaterjalid on kavandatud kõigi kolme soojusülekande vormi aadressimiseks, pakkudes ülimaid energiasäästu eeliseid. Täiustatud

Dropdown

kõik artiklid

Kodumugavuse tulevik: nutikas kütteintegratsioon

Smart küte viitab edasijõudnud küttesüsteemidele, mis kasutavad tehnoloogiat, et pakkuda tõhusaid, mugavaid ja kohandatavaid kütte lahendusi. Need süsteemid on
ssb.ee
Smart küte viitab edasijõudnud küttesüsteemidele, mis kasutavad tehnoloogiat, et pakkuda tõhusaid, mugavaid ja kohandatavaid kütte lahendusi. Need süsteemid on kavandatud kaugjuhtimiseks nutitelefonide või muude seadmete kaudu, võimaldades kasutajatel seadeid igal ajal ja igal pool reguleerida. Traditsioonilistest puuküttega ahjudest kuni kaasaegsete keskküttesüsteemideni on koduküttesüsteemid läbinud olulisi muutusi. Viimane areng on nutitehnoloogia integratsioon, mis toob kodumugavusele uue kontrolli ja tõhususe taseme. Smart küttesüsteemid pakuvad arvukalt eeliseid, sealhulgas

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.