Rohkema info nägemiseks:

MERCURY CORPORATION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 728; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MERCURY CORPORATION OÜ kohta arvamuslugu!"

MERCURY CORPORATION OÜ hetkeolukord

Juba 728 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Mercury Corporation OÜ 2022. aastas põhitegevuseks on Metallide ja metallimaakide hulgimüük (EMTAK 46721).

Mercury Corporation OÜ tegeleb tooraine (ferrosulamite) rahvusvahelise hulgimüügiga teistele hulgimüüjatele või otse värvilise ja musta metallurgia tehastele. Peamised kliendid on Prantsusmaast, Slovakkiast ja Eestist.

Ülevaade olulistest sündmustest majandusaastal 2022.aastal jätkus Mercury Corporation OÜ äritegevuse mahtude stabiilne kasv. Seoses poliitilise ja majandusliku olukorraga maailmas tekkis vajadus vaadata üle lepinguid osade klientidega ja ümber korraldada ettevõtte logistika optimaalseimal viisil.

2022.a. moodustas Mercury Corporation OÜ müügitulu 1 932 tuh. eurot, kust 100% moodustas kauba müük. 2022 aastal eksport moodustas 94%. Ettevõtte müügitulu vähenes 46% võrra võrreldes 2021 aastaga ja kahjum moodustas 108 tuh. eurot. Juhtkonnas ei ole kahtlust, et

Mercury Corporation OÜ on võimeline jätkata jätkuvalt tegutseva ettevõttena ning normaalse äritegevuse käigus realiseerima oma varasid ja täitma oma kohustusi.

Investeeringuid majandusaastal

Investeeringuid tehtud ei ole.

Dividendid 2022. aastal maksti dividende summas 82 443 eurot ja tulumaks moodustas 20 059 eurot.

Valuutakursside muutumise risk

Ettevõtte valuutariski vältimise põhiinstrumendiks on lepingute europõhisus, aruandeaastal suurem osa äritehingutest oli eurodes. Ettevõttel puuduvad olulised kohustised ja nõuded muudes valuutades. Seetõttu valuukursside muutumise risk on madal. Teisi riski, nagu intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske ei ole avaldanud olulisema mõju ettevõtte äritegevusele.

Personaal 2022. aastal töötajaid ei olnud, maksti juhatuse liikme tasu summas 15 tuhat eurot.

Olulised keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud

Mercury Corporation OÜ põhitegevusala ei ole olulise keskonnamõjuga ja ei avalda negatiivseid mõju keskkonnale.

Kokkuvõte ja tulevikuplaanid

Juhatuse hinnangul on Mercury Corporation OÜ stabiilne ja perspektiivne ettevõte. Ettevõte põhitegevused 2023. aastal jäävad samaks.

Rohkem tähelepanu pööratakse hinnapoliitikale, kliendibaasi laiendamisele, müügi suurendamisele ja kasumi teenimisele. Mercury Corporation

OÜ omanik on vajadusel valmis toetama ettevõtet täiendavate investeeringutega.

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Ärirentablus (%) -4,87 11,11

Puhasrentablus (%) -5,61 11,11

Lühiajaliste kohustuste kättekordaja 46,82 22,03

Solidsuskordaja 0,99 0,96

Ärirentablus = ärikasum/müügitulu * 100

Puhasrentablus = puhaskasum / müügitulu * 100

Lühiajaliste kohustuste kättekordaja= käibevara /lühiajalised koh.

Solidsuskordaja = omakapital / varad

MERCURY CORPORATION OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.