Rohkema info nägemiseks:

PÄRNU MOTOKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 973; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄRNU MOTOKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

25-26. mai toimub Pärnus MX Naiste Euroopa ja noorte Põhja-Euroopa etapp!

Täpsemalt toimub Pärnu Lennuvälja motopargis 25-26. mai motokrossi Euroopa meistrivõistluste 4.etapp MX Naiste klassile ning Põhja-Euroopa 2.etapp noortele ja kiiretele: EMX65 – 8. kuni 12. aastased noored. EMX85 – 11. kuni 14. aastased noored. Põhja-Euroopa tsooni kuuluvad lisaks Eestile veel Soome, Rootsi, Norra, Island, Ukraina, Poola, Läti ja Leedu. Lisaks EMX klassidele on laupäeval võistlustulle … 25-26. mai toimub Pärnus MX Naiste Euroopa ja noorte Põhja-Euroopa etapp! Read More »

Loe algallikast motoclub.ee

Dropdown

kõik artiklid

Pärnu Motoclubi 2023 hooaja lõpupidu

Head Klubikaaslased, toetajad, sõbrad ja fännid! Pärnu Motoclub´i 2023 sportlik hooaeg on väga edukalt möödunud ning on aeg taas ühiselt ja meeleolukalt tehtut
motoclub.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.