Rohkema info nägemiseks:

SAARIOINEN EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5422; jälgijaid - 89. Arvustusi - 1; Artikleid 2+ "Kirjuta SAARIOINEN EESTI OÜ kohta arvamuslugu!"

Pannkookidel läks tänavusel Eesti Parim Toiduaine 2024 konkursil väga edukalt

Eesti Toiduainetööstuse Liidu poolt korraldatav konkurss Eesti Parim Toiduaine toimus juba 30. korda ja oli sedapuhku väga rõõmustav ja edukas kogu Mamma tiimile, kuna saime pärjatud mitmete toredate tiitlitega. Ühtekokku pälvisid meie erinevad pannkoogid viis erinevat tunnustust. Mamma kaera-apelsinipannkoogid said pärjatud tiitliga Eesti Parima Valmistoode 2024 hõbemärgisega. See oli tänavuse konkursi üks konkurentsitihedamaid kategooriaid ning […] The post Pannkookidel läks tänavusel Eesti Parim Toiduaine 2024 konkursil väga edukalt appeared first on Mamma.

Loe algallikast mamma.ee

Dropdown

kõik artiklid

Mamma uued gurmeesarja määrded

Mamma uus tootekategooria hõlmab kolme erinevat gurmeelikku maitseelamust pakkuvat määret. Igasse määrdesse on lisatud palju liha või kala, mis on kokku segatud
mamma.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.