Rohkema info nägemiseks:

EHITUSMEISTER OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2071; jälgijaid - 13. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EHITUSMEISTER OÜ kohta arvamuslugu!"

EHITUSMEISTER OÜ hetkeolukord

Juba 2071 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ehitusmeister OÜ põhitegevus on üldehitus-ja remonditööde tegemine.

Tegevust alustati juba 1995 aastal.

2022 majandusaasta müügitulu oli 243666 eurot.Käibe vähenemine 48706 euro võrra võrreldes 2021 aastaga. 2022 majandusaastasse lükkusid ka Riigihanke kaudu saadud Osula koolihoone ruumide ja Lasva perearstikeskuse remonditööd ning Võru maksimarketi laiendustööd.Suurematest veel: Alltöövõtuna OÜ Semuehitusele kipskrohvitööd Puiga koolis.Cristella Oü kaarhalli ehitus.

Muid märkimisväärseid sündmusi ei toimunud.

Töötajate keskmine arv aasta lõpuks 4.Palkade kogusumma 38869 eurot.Juhatus on ühe liikmeline.Juhatuse liikmele tasu makstud ei ole.

Ehitusmeister OÜ on jätkuvalt tegutsev äriühing.

EHITUSMEISTER OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.