Rohkema info nägemiseks:

JANERE OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Lähtudes oma kliendi vajadustest, pakume parimaid lahendusi kinnitusvahenditele
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari T.

Olen äärmiselt rahul teie toodete valikuga! Leidsin hõlpsasti sobivad kinnitusvahendid meie ehitusprojektile. Erinevate pinnakatete valik on muljetavaldav ning roostevabast terasest tooted olid täpselt vajalikud. Kiire tarne ja kvaliteetne teenindus!

- Jaan K.

Suurepärane valik kinnitusvahendeid erinevates tugevusklassides. Olen kasutanud nii Ruspert kui ka Nano pinnakattega tooteid ning tulemused on imetlusväärsed. Teie laiast valikust leidsin alati õiged mõõtmed ja tugevused. Kindlasti soovitan teie teenuseid!

- Liisa O.

Tänan meeldiva koostöö eest! Leidsin teie tootevalikust sobivad kinnitusvahendid oma eriprojektile. Erinevad pinnakatted andsid võimaluse valida vastavalt vajadusele ning eritugevusega tooted olid täpselt, mida otsisin. Suurepärane teenindus ja usaldusväärne kvaliteet.

JANERE OÜ tegevusaruanne 2022

Janere OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis on loodud aastal 1995. Selle peamiseks tegevusalaks on rauakaupade ja tööriistade hulgimüük. Firma pakub laia valikut tooteid, sealhulgas naelu, traati, mutreid, polte, seibe, tüübleid, keermelatte, ankureid, nurki, terastrosse, kruvisid ja armatuurvõrku. Janere OÜ põhiladu, mis toimib logistikakeskusena, asub Saue vallas, Vatsla külas. Lisaks on ettevõttel kauplused Tartus, Pärnus, Keilas, Viljandis ja kauplus-laod Tallinnas. Janere OÜ klientide hulka kuuluvad Eesti suuremad ehitusmaterjalide kauplused, sealhulgas Kesko Senukai Estonia AS,

Dropdown

kõik artiklid

Uued ja innovatiivsed kinnitusvahendid: Kas Ruspert ja Nano pinnakatted on paremad kui tsink või kuumtsink?

Traditsiooniliselt on kinnitusvahendite pinnakatetena kasutatud tsinki ja kuumtsinki, kuna need tagavad kinnitusvahendite vastupidavuse korrosioonile ja roostel
ssb.ee
Traditsiooniliselt on kinnitusvahendite pinnakatetena kasutatud tsinki ja kuumtsinki, kuna need tagavad kinnitusvahendite vastupidavuse korrosioonile ja roostele. Siiski on viimastel aastatel turule tulnud uued ja innovatiivsed pinnakattematerjalid, nagu Ruspert ja Nano, mis võivad olla paremad kui tsink või kuumtsink. Ruspert on spetsiaalne korrosioonivastane pinnakate, mis koosneb tsingi ja alumiiniumi sulamist. See kate on suurepärane valik kinnitusvahenditele, mis on mõeldud kasutamiseks välitingimustes, kus need puutuvad kokku niiskuse, soolase merevee ja muude korrosioonitekitajatega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.