Rohkema info nägemiseks:

PUREVA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2710; jälgijaid - 23. Arvustusi - 5; Artikleid 2+ "Kirjuta PUREVA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

PUREVA OÜ: Suurepärased tooted parima hinnaga. PUREVA OÜ on alates 1994. aastast tegutsenud ettevõte, mis pakub laia valikut kvaliteetseid tooteid erinevates kategooriates. Meie eesmärk on pakkuda klientidele parimaid tooteid soodsate hindadega. Alustasime väikese meeskonnaga, kuid oleme aja jooksul kasvanud ning tänaseks töötab meie ettevõttes juba 10 inimest. Oleme uhked selle üle, et suudame oma klientidele pakkuda mitmekülgset valikut ning samal ajal säilitada konkurentsivõimelised hinnad. PUREVA OÜ on pühendunud kvaliteedi tagamisele ning seetõttu teeme pidevalt koostööd usaldusväärsete tarnijatega. Meie tooted vastavad kõrgeimatele standarditele ning meie klientide rahulolu on meie jaoks esmatähtis. Oleme uhked oma ettevõtte üle ja jätkame pühendunult oma tegevuse arendamist ning klientidele parimate toodete pakkumist. Tutvu meie tootevalikuga ja leia endale sobivad tooted juba täna!

PUREVA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.