Rohkema info nägemiseks:

EMAJÕE HALDUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume rahulikku keskkonda majutuseks, toitlustamiseks ja üritusteks, mida täiendab traditsiooniline Eesti saunakogemus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast paika, kus aeg seisab paigal ja loodus sosistab sinu hinge rahulolu saladusi. Valgemetsa puutumatute maastike embuses asuv pelgupaik pakub põgenemist igapäevaelu saginast. Siin, Ahja jõe iidse oru serval, kõrguvate liivakivikaljude ja jõe müstilise voolu keskel, leiate täiusliku keskkonna taastumiseks ja inspiratsiooniks.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Pakume rahulikku keskkonda majutuseks, toitlustamiseks ja üritusteks, mida täiendab traditsiooniline Eesti saunakogemus. Olgu teil vaja hubast nurka sisemise tule süütamiseks või aukartustäratavat ruumi meeldejäävate koosviibimiste korraldamiseks, pakume teie vajadustele vastavaid rajatisi.

Valgemetsas tähistame looduse tsüklilist tantsu. Iga aastaaeg toob oma ainulaadse võlu ja võimalused uuteks kogemusteks. Soojendage oma vaimu kaminatule ääres karge sügisõhtul, tundke jõulude ootust talvise lume embuses, nautige suve soojust männilõhna keskel või tunnistage looduse taassündi kevadise linnulaulu kirkas kooris.

Rajatised teie jaoks

  • Väliala: Grillmajad, romantiline sillapaviljon, lastele mõeldud puumaja, trosslaskumine, tasakaalurada, batuut ja piisavalt parkimisruumi.
  • Maja: Avar puhkeruum kaminaga, pikk peolaud kuni 40 inimesele, lastenurk põnevate mängudega, hästi varustatud köök koos nõudega ja väli mullivann, mida täiendab suur saunalava.
  • Seminarid: Mahutab kuni 20 inimest individuaalsete töölaudadega, hubased kohad grupitööks, projektor, suur ekraan, paberitahvel ja kiire internet.
  • Saun: Värskelt renoveeritud ruumid kuni 10 inimesele, suur lava hea löylyga (saunaaur), dušid, riietusruum ja väli soe mullivann.

Olgu teie valik ise toitlustada meie hästi varustatud köögis või nautida kohalike Põlvamaa partnerite kulinaarseid hõrgutisi, tagame, et teie maitsemeel oleks sama hellitatud kui teie vaim.

Taastu looduse keskel!

Meie loosung, Taastu looduse keskel!, pole lihtsalt lubadus; see on kogemus, mida pakume. Põgene tavalisest ja sukeldu erakordsesse Valgemetsas. Siin leiate mitte ainult majutus-, toitlustus- ja saunavõimalused, vaid varjupaiga, kus saate taasühenduda iseenda ja loodusega.

Liitu meiega suvepäevadel, erilistel sündmustel või rahulikul puhkusel. Avastage elurõõmu kooskõlas loodusega ja laske Valgemetsal olla teie kõige kallimate mälestuste taustaks.

Vaata rohkem

EMAJÕE HALDUSE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

EMAJÕE HALDUSE OÜ tegevusaruanne 2022

Emajõe Halduse OÜ-le kuulub kinnistu aadressil Tartu Emajõe 1a//1b, millel asub 19. sajandi lõpul ehitatud ja aastatel 1996-2004 järk-järgult renoveeritud ja ärihooneks (Emajõe Büroohotell) ümber kohandatud kahekorruseline hoone üldpinnaga 1914 m2 (endine Emajõe saun) ning kõrvalhoone üldpinnaga 219 m2. Mõlemad hooned on välja üüritud pikaajaliste lepingute alusel äriruumidena. Osa äriruume on kohandatud ka külaliskorterina kasutada andmiseks. Osaühingule kuulub samuti Põlva maakonnas Valgemetsas asuv puhkemaja ja koolituskeskus, kus üüritakse välja seminari- ja puhkeruume.

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust valida oma järgmiseks ürituseks looduslik puhkus

Kuna maailm muutub üha urbaniseeritumaks, muutub looduse võlu üha võimsamaks. Looduslikud taandumised pakuvad varjupaika linnakärast eemal, pakkudes rahulikku t
ssb.ee
Kuna maailm muutub üha urbaniseeritumaks, muutub looduse võlu üha võimsamaks. Looduslikud taandumised pakuvad varjupaika linnakärast eemal, pakkudes rahulikku tausta igasugusele üritusele. Olgu selleks perekohtumine, ettevõtte meeskonnatöö sessioon või tervislik nädalavahetus, loodusliku taandumise valimise eelised on laiad ja mitmekesised. Põhjus #1: Võrdlematu rahu ja lõõgastus Looduse keskel viibimisel on midagi loomupäraselt rahustavat. Lehtede sahin, rahuliku järve vaade ja värske maa lõhn võivad rahustada meelt ja hingata hinge. Looduslik taandumine pakub keskkonda, mis soodustab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.