Rohkema info nägemiseks:

CORSON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1718; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CORSON OÜ kohta arvamuslugu!"

CORSON OÜ hetkeolukord

Juba 1718 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Konsultatsiooni ja projekteerimise firma CORSON OÜ on asutatud 1996 aastal.

2022 aastal jäid peamisteks tegevussuundadeks järgmised kategooriad: 1. rannajoone ja sadamate ehitusega seotud projekteerimistööd, 2. hoonete ehitusega seotud projekteerimistööd, 3. projekteeritavate objektide keskkonna mõjude ja keskkonna mõjude strateegiline hindamine.

Võrreldes eelmise tegevusaastaga on toimunud muutused teostatud tööde struktuuris: hoonete ehitusega seotud arhitektuursete, konstruktiivsete ja eriosade projekteerimise osakaal on kasvanud. Rannajoonel toimuvate hüdrodünaamiliste protsesside modelleerimine on vähenenud ja on teostatud ainult suuremate protsesside osana. Ettevõte jätkas laevateede süvendamisega seotud projektidega ja Eesti oludes suhteliselt suurte sadamate projekteerimisega Väinamere piirkonnas. Vastavate projektide kohta on koostatud ka keskkonnamõjude hinnang, millega kaasnevad ka ehitusloa taotluseks kaasnevad vee-erikasutuse load.

Ettevõtte on lõpetanud ISO 9001 sertifitseerimise.

Realiseerimise netokäive 2022 aastal oli 226 150 eurot. Keskmine töötajate arv aruandeperioodil oli 3 inimest.

2023.aastal jätkab ettevõte põhitegevusalal.

CORSON OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.