Rohkema info nägemiseks:

GREENCARRIER LINER AGENCY ESTONIA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1852; jälgijaid - 49. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta GREENCARRIER LINER AGENCY kohta arvamuslugu!"

GREENCARRIER LINER AGENCY ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 1852 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 49 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

Greencarrier Liner Agency Estonia OÜ põhitegevuseks 2022.aastal oli Taiwani konteinerliini Evergreen Line esindamine Eestis.

2022. a oli erakorraline mereveo osas. Impordi mereveo hinnad olid kõrgemad 2022 aasta esimesel poolel , aasta teisel poolel toimus hindage langus. Tansiidikaupade maht aasta alguses vähenes ning kadus aasta teisel poolel seoses Venemaa turu sanktsioonidega.

Osutati peamiselt järgmiseid teenuseid: merevedu, konteinerite maismaavedu, tollideklaratsioonide vormsitamine.

2023 aastal plaanerime suurendada kliendibaasi, pakkuda erinevaid teenuseid, suurendada mahtu Kaug-Idast seoses Hiiina Corona piirangute leevenemisega.

Evergreen soovib suurendada 2023 aastal ookeani laevade arvu ning näeme selles võimalust suurendada mahtusid ning enda turuosa.

Ettevõte ei näe keskkonna ning sotsiaalseid riske firma äritegevusele, samuti ka muid finantsriske ettevõtte tegevusele.

Finantssuhtarvud: 2021.a 2022.a * Ärikasumimarginaal % 9,7 10,9 ärikasum / müügitulu * Puhaskasumimarginaal % 8,0 8,6 puhaskasum / müügitulu * Omakapitali tootlus % 34,6 38,2 puhaskasum / perioodi keskmine omakapital * Omakapitali määr % 54,9 53,8 omakapital / koguaktivad * Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 2,2 2,2 käibevarad / lühiajalised kohustused

GREENCARRIER LINER AGENCY ESTONIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.