Rohkema info nägemiseks:

FOTOLUKS AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3613; jälgijaid - 15. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FOTOLUKS AS kohta arvamuslugu!"

FOTOLUKS AS hetkeolukord

Juba 3613 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 32 korda.

Tegevusaruanne 2022

Fotoluksi missiooniks on olla eestlaste eelistatuim fotopartner. Fotoluks slogan „Valgustab Sind fotoalal“ kätkeb meie inimeste soovi anda parimal moel edasi aastatega talletatud fotoalaseid kogemusi ja teadmisi.

Fotoluks on Eesti suurim, 100% ainult fotograafiliste kaupade ning teenuste jae- ja hulgimüügile spetsialiseerunud ettevõte. Fotoluks pakub fototeenuseid ja –kaupu kolmes kaupluses. Lisaks fotokauplustele teenindab Fotoluks nii kaupade kui teenustega kliente www.fotoluks.ee veebipoe kaudu, pakub suureformaadiliste väljaprintide trükiteenust, rendib tehnikat ning teeb fotokoolitusi. Lisaks pakub Fotoluks professionaalset müüginõustamist fototehnika ja –teenuste alal.

Fotoluks sulges 1.05.2022 Kristiine keskuse kaupluse ja Viru keskuse kaupluse 31.12.2022. Viru keskuse kaupluse kolis ettevõte üle tee asuvasse Foorumi keskusesse. Lisaks Foorumi keskuse kauplusele tegutseb Fotoluks Tallinnas Pärnu mnt. 134 aadressil ja Tartus, Ülikooli 6a aadressil.

Fotoluksi väärtused

Edasipüüdlikkus (cid:127) Teeme oma tööd tulemuslikult ja kvaliteetselt (cid:127) Pingutame, et olla omal alal kompetentseimad

Ausus ja avatus (cid:127) Mõistame, et iga töötaja on oma ettevõtte esindaja ja kujundab firma mainet (cid:127) Oleme avatud, kättesaadavad nii klientidele kui kolleegidele

Peame kinni oma lubadustest (cid:127) Oleme hinnatud ja usaldusväärne partner kõikide osapoolte jaoks

Kliendikesksus (cid:127) Püüame alati jõuda klientidega vastastikku kasulike lahendusteni ja soodustada pikaajalist koostööd. Soovime, et kliendid oleksid meie pakutud teenustega rahul.

Oleme keskkonnasäästlikud (cid:127) Oleme pakendiringluse ning fotokeemia kogumise ühingute liikmed.

Finantstulemused

Fotoluks AS 2022. aasta müügikäibe suuruseks oli 1671 tuhat eurot, mis oli 10,3 % väiksem tulemus võrreldes 2021. aasta müügikäibega (1862 tuhat eurot). Ettevõtte põhikäive tulenes peamiselt tegevusest Eesti turul. Fotoluksi 2022. aasta majandustegevuse puhaskasumiks kujunes 94,7 tuhat eurot.

FOTOLUKS AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.