Rohkema info nägemiseks:

ALLY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Me disainime ja toodame laia valikut standardseid ja eritellimusel professionaalseid riideid, pakkudes erinevaid mudeleid, materjale ja värve.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast meie ettevõtte maailma, kus loome ja toodame kvaliteetrõivaid vastavalt teie vajadustele alates 1992. aastast. Oleme uhked oma Eesti päritolu üle ning oleme pühendunud klientide rahulolu tagamisele.

Tootevalik: Standard- ja erisuurused

Meie põhitegevus on rõivaste tootmine, mis hõlmab nii standard- kui erisuurustega rõivaid. Teeme kõik selleks, et tagada, et meie klientide garderoob oleks täpselt nii, nagu nad seda soovivad. Meie lai valik hõlmab kõike alates igapäevastest rõivastest kuni ametirõivasteni.

Isikupärastamine ja kujundamine

Me mõistame, et iga klient on unikaalne ning seetõttu pakume rõivaste kujundamise võimalust vastavalt teie soovidele ja vajadustele. Kas soovite erilist mustrit või erilist lõiget? Oleme siin selleks, et teie visioon saaks reaalsuseks.

Suuruseabi ja konsultatsioonid

Teame, kui oluline on leida õige suurus, et rõivad istuksid ideaalselt. Meie professionaalne meeskond on alati valmis abistama õige suuruse valikul. Meie eesmärk on, et teie kogemus meiega oleks nauditav ja mugav.

Ettevõtte sümboolika rõivastel

Kanna oma ettevõtte uhkust otse riietel! Pakume võimalust lisada ettevõtte sümboolika riietele nii tikandi kui trüki abil. See mitte ainult ei anna teie rõivastele isikupära, vaid aitab ka tugevdada ettevõtte identiteeti.

Allhanke õmblusteenused

Lisaks rõivastele endale pakume ka allhanke õmblusteenuseid. Kui vajate abi tootmise protsessis või soovite delegeerida osa oma tootmisest meie professionaalsele meeskonnale, siis oleme teie jaoks olemas.

Ametirõivad Eesti tootjalt: Kvaliteet ja pikk kogemus

Oleme uhked, et oleme olnud ametirõivaste tootmise valdkonnas alates 1992. aastast. Meie pikaajaline kogemus tagab, et iga klient saab mitte ainult kvaliteetseid rõivaid, vaid ka professionaalset ja usaldusväärset teenust.

Meie eesmärk on pakkuda mitmekülgseid rõivaid, mis vastavad kõrgeimatele standarditele. Olenemata sellest, kas vajate igapäevaseid rõivaid või spetsiaalseid ametirõivaid, oleme siin selleks, et teie vajadused rahuldada. 

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

ALLY OÜ kontaktid

Milline on meie pakutav tootevalik?

Jakid on üks meie erilistest tugevustest. Olgu tegemist stiilse talvejaki või kergema kevad-sügis jakiga, meie valik pakub mitmesuguseid stiile, värve ja lõikeid. Me usume, et praktilisus ei pea tingimata ohverdama moe nimel, seega oleme loonud jakid, mis ühendavad endas vastupidavuse ja moesoojust. Kitlid on suurepärane lisand iga garderoobi. Olgu teil vaja lisakaitset köögis või soovite lihtsalt lõõgastuda mugavas ja stiilses rõivas kodus, meie kitlite valik vastab teie ootustele. Kvaliteetsest materjalist ja põhjalikult läbimõeldud disainiga kitlid on praktilised ja vastupidavad. Püksid

Dropdown

kõik artiklid

Nõuandeid töörõivaste materjalide valimiseks

Õigete materjalide valimine töörõivaste jaoks on ülioluline professionaalidele, kes sõltuvad oma riietusest, et see pakuks vastupidavust, funktsionaalsust ja mu
ssb.ee
Õigete materjalide valimine töörõivaste jaoks on ülioluline professionaalidele, kes sõltuvad oma riietusest, et see pakuks vastupidavust, funktsionaalsust ja mugavust kogu tööpäeva vältel. Materjal võib mõjutada kandja sooritusvõimet, ohutust ja üldist rahulolu oma vormiriietusega. Enne kangaste laia maailma sukeldumist on oluline mõista oma ameti konkreetseid vajadusi. Olgu selleks siis plekikindlus kulinaarias või antimikroobsete omaduste nõue tervishoius, igal tööstusharul on unikaalsed nõuded, millele töörõivaste materjalid peavad vastama. Kangatüübid ja nende omadused Looduslikud kiud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.