Rohkema info nägemiseks:

MEDICORUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 272; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MEDICORUM OÜ kohta arvamuslugu!"

MEDICORUM OÜ hetkeolukord

Juba 272 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Medicorum OÜ põhitegevusalaks on kinnisvarateenuste osutamine, sh eluruumide üürimine eraisikutele. Kõrvaltegevusaladeks on projektide, äriplaanide ja juhtimisalane nõustamine, raamatupidamisteenuste osutamine ning naturaalse töötlemata mee väiketootmine ja turustamine, millega alustati 2021 aatal. Mett turustatakse peamiselt väikepakendites kinkekomplektidena. 2022 aastal pälvis ettevõtte Oma Maitse tunnustuse Parima Pakendi kategoorias.

Kajastatav aruandeperiood on 01.01.2022.a. - 31.12.2022.a. Ettevõtte müügitulu 2022. aastal oli 49 127 eurot ja kasum 25 219 eurot. 2023.

aastal on kavas jätkata samadel tegevusaladel, põhirõhk on täiendava kinnisvarainvesteeringu leidmine ning mee tootmise edasiarendamine.

Aruandeaastal olulisi arengu- ja uurimisväljaminekuid ei tehtud, küll aga alustati ettevalmistustega uuele turule sisenemiseks.

MEDICORUM OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.