Rohkema info nägemiseks:

HURMUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1182; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HURMUS OÜ kohta arvamuslugu!"

HURMUS OÜ hetkeolukord

Juba 1182 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal oli Hurmus OÜ peamiseks suunaks kosmeetikatoodete hulgimüük ja internetimüük ning tootekoolitused edasimüüjatele. Aastal 2022 suurenes toodete müük läbi Hurmus OÜ oma internetipoe www.hurmus.ee, mis tõstis müügi kasumlikkust.

Aastal 2022 alustas Hurmus OÜ Itaalia kaubamärgi Beauty Spa toodete edasimüüki Eestis ja läbi filiaali ka Soomes. Uue tootesarja lansseerimine ja tutvustamine on kaasa toonud hädavajalikke väljaminekuid.

Soomes tegutseva filiaali käibe tõstmiseks ja majandusliku olukorra parandamiseks on filiaal osalenud kosmeetikamessil ja korraldanud aktiivset reklaami edasimüüjatele. Kahjuks 2022. aastal ei ole oodatud majandusliku tegevuse kasumlikkuse paranemist ilmnenud.

Eesmärgid 2023. aastaks

Kaasaegses kosmeetikamüügi keskkonnas panustame endiselt sotsaalmeedia reklaamidele ja kampaaniatele. Tähtsal kohal on endisel kodulehe korrektne toimimine, mis on aluseks internetitellimuste osakaalu tõstmisele, et parandada majandustegevuse kasumlikkust.

HURMUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.