Rohkema info nägemiseks:

TARMEKO SPOON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme keskkonnasõbraliku ja kvaliteetse mööbli valmistamisega, pakkudes laia valikut Skandinaavia disaini inspiratsioonist lähtuvaid esemeid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast TARMEKO SPOON OÜ juurde, kus meie kirg käsitöö, jätkusuutlikkuse ja innovatiivse disaini vastu ärkab ellu erakordsete mööbliesemete näol, mis muudavad teie eluruumid. Meie teekond mööblimaailmas algas lihtsa missiooniga: luua esemeid, mis ei täida mitte ainult oma eesmärki, vaid räägivad ka lugu pühendumusest keskkonnale ja disainikunstile.

TARMEKO SPOON OÜ-s usume, et teie kodu on teie väärtuste ja stiili peegeldus. Seetõttu pakume mitmekesist mööblivalikut, alates diivanitest kuni laudadeni, toolideni kuni voodipõhjadeni, iga tükk on hoolikalt valmistatud, et suurendada teie interjööri ilu ja funktsionaalsust. Meie kollektsioonid, sealhulgas CF Collection Tarmeko, Carl Fredrik Collection ja Tarmeko Kids, on meie pühendumuse kvaliteedile ja esteetilisele veetlusele tunnistajaks.

Meie loosung, 'Sisusta jätkusuutlikult, ela stiilselt!', võtab kokku meie eetose. Oleme pühendunud jätkusuutlike materjalide ja protsesside kasutamisele, tagades, et iga toode, mille oma koju toote, aitab kaasa tervema planeedi loomisele. Meie kase spoonist tooted ei ole mitte ainult vastupidavad ja kaunid; need on meie looduse austamise sümbol ja meie püüdluste jätkusuutlike praktikate poole.

Olgu teie sooviks uuendada oma elutuba, kontorit, kööki või magamistuba, TARMEKO SPOON OÜ-l on midagi igale ruumile. Meie mööbel on loodud vastama kaasaegse elu mitmekesistele vajadustele, ühendades funktsionaalsuse elegantsiga. Alates tabureti mugavusest kuni voodipõhja praktilisuseni, meie tooted on loodud teie igapäevaelu parendama.

Liituge meiega sellel teekonnal, et luua ruume, mis ei ole lihtsalt elamise kohad, vaid keskkonnad, mis inspireerivad ja taaselustavad. Avastage meie valikut, leidke oma stiil ja saage osa TARMEKO SPOON OÜ perest, kus iga mööbliese räägib lugu ja iga lugu on juurdunud jätkusuutlikkuses ja stiilis.

Lisateabe saamiseks või meie kollektsioonide sirvimiseks külastage meie veebisaiti või võtke meiega ühendust aadressil tarmeko@tarmeko.ee. Loome koos kaunid, jätkusuutlikud ruumid.

TARMEKO SPOON OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TARMEKO SPOON OÜ tegevusaruanne 2022

AS Tarmeko Spoon põhitegevuseks on kasespooni treimine ning müük. AS Tarmeko Spooni emaettevõtteks on OÜ Tarmeko KV. 2019. aastal alustati tootmise laiendamise planeerimist, et investeerida spooni töötlemise seadmetesse vähendamaks toorspooni müügi osatähtsust ning kasutamaks materjali effektiivsemalt. Augustis 2019. a ostis AS Tarmeko Spoon voodilipi tootmise ettevõtte Tarmeko LPD OÜ'lt. Järgnevatel aastatel investeeris AS Tarmeko Spoon täiendavatesse voodilipi tootmise seadmetesse ning on oluliselt kasvatanud voodilippide tootmise mahtu. AS Tarmeko Spoon'i spooni müügiturgudel muutus

Dropdown

kõik artiklid

Jätkusuutliku eluviisi lõplik juhend keskkonnasõbraliku mööbliga

Jätkusuutlikkus on elustiil, mis püüab vähendada üksikisiku või ühiskonna loodusvarade kasutamist. See on teadlike valikute tegemine, mis on harmoonias keskkonn
ssb.ee
Jätkusuutlikkus on elustiil, mis püüab vähendada üksikisiku või ühiskonna loodusvarade kasutamist. See on teadlike valikute tegemine, mis on harmoonias keskkonnaga, tagades, et me rahuldame oma vajadusi ilma tulevaste põlvkondade võimet nende vajadusi rahuldada ohustamata. Keskkonnasõbraliku mööbli valimine on oluline samm jätkusuutliku eluviisi suunas. Mööbliesemed on pikaajalised investeeringud ja osa meie igapäevaelust. Valides mööblit, mis on jätkusuutlikult hangitud, toodetud ja jaotatud, saame meie planeedi tervisele olulise mõju avaldada. Materjalid on olulised: jätkusuutliku mööbli

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.