Rohkema info nägemiseks:

MILTTON EVENTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3839; jälgijaid - 92. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MILTTON EVENTS OÜ kohta arvamuslugu!"

MILTTON EVENTS OÜ hetkeolukord

Juba 3839 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 92 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Miltton Events OÜ (varasemalt tuntud kui Royal Experience) on alates märtsist 2021 Põhjamaade juhtiva nõustamisettevõtte Miltton Group tütarettevõte, mille osanikeks on ka Lehari Kaustel ja Madis Laas. Miltton Events OÜ põhitegevuseks on sündmuste korraldus, mis 2022. aastal ei muutunud, ent teenuste struktuuris on põhirõhk mitmekülgsel strateegilisel nõustamisel, mille väljundiks on tellitav sündmus.

2022. aastal jätkus kliendibaasi ja sihtturgude laienemine. Lisaks Eestile toimub aktiivne äritegevus Skandinaavias - peamiselt Soomes ja

Rootsis. Ettevõttega on liitunud projektipõhised piirkonnajuhid, et edendada ärisuhteid Lähis-Idas, Aasias, Aafrikas ja

Ladina-Ameerikas. Oluliseks sündmuseks oli 2022. aastal ÜRO keskkonna assamblee korraldamine Nairobis Aafrikas.

2022. aasta oli Miltton Eventsile ettevõtte protsesside korrastamise ja sisemise kasvu aasta. Oluline osa oli tööprotsesside efektiivistamisel.

Eesmärgiks oli hoida olemasolevaid kliente ja turge. Ettevõte lõpetas aasta kasumis.

Kokkuvõtvalt: 31.12.2022 aasta seisuga kasvas Miltton Events OÜ müügitulu aruandeperioodil 4 149 386 euroni, tegevuskasum oli 47 619 eurot ning ärikasum 44 759 eurot.

Milttoni taust

Miltton Eventsi ambitsiooniks on pakkuda kõrgetasemelist sündmuskorraldust Eestis ja välismaal ning olla klientidele strateegilise kommunikatsiooni partneriks. Miltton Events on Miltton Grupi ainuke ürituskorraldusele fokusseeritud tütarettevõtte ning pakub vastavaid teenuseid kõigi Grupi ettevõtete klientidele.

Miltton Grupp on asutatud 2001. aastal Soomes. Miltton Grupi asutaja on Mathias Järnström ja nõukogu esimees on endine Nokia ja Shelli juht

Jorma Ollila. Miltton on sõltumatu, igapäevases konsultanditöös osalevatele partneritele kuuluv agentuur. Miltton laienes Eestisse ja Baltikumi 2016. aastal. Miltton Grupi müügikäive oli 2021. aastal 39,9 miljonit eurot.

Miltton Grupi teenuseid osutatakse Uues Põhjalas, kuhu lisaks traditsioonilistele Põhjamaadele nagu Soome ja Rootsi, kuuluvad ka Eesti, Läti ja

Leedu. Lisaks ulatuvad meie kompetentsid ja konsultantide võrgustik ka Peterburi Venemaal, Washington DCsse Ameerika Ühendriikides ning

Euroopa Liidu südamesse Brüsselis.

Miltton Events eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Ettevõtte eesmärk on hoida ja süvendada olemasolevaid kliendisuhteid, aga samal ajal ka kasvatada nii kliendiportfelli kui sihtturge. 2023. aastal on eesmärk ettevõtte struktuuri muuta vastavalt turuolukorrale ning kliendiportfellile, et läheneda klientidele ja projektide süstemaatiliselt.

Kujunevad vastavad osakonnad, mis varasemast süvenenumalt tegelevad vaid kindlaks määratud kliendigruppidega.

Suurendame mahte välisturgudel - jätkame tööd olemasolevate klientidega nii Aasias, Lähis-Idas, Aafrikas kui ka Ladina-Ameerikas ning arendame edasi kliendisuhteid. Fookuses on Singapur, Araabia Ühendemiraadid ja Saudi Araabia, Keenia ning Brasiilia, kus on eesmärk luua stabiilne kliendiportfell.

Jätkame viimase kolme aasta jooksul väljatöötatud virtuaal- ja hübriidformaadis ürituste lahenduste täiendamist ja arendamist, et olla valmis teenust pakkuma ka taas halvenevas koroonapandeemia olukorras.

Regionaalse kasvuambitsiooni teostamiseks plaanime laieneda Lätti, et olla sealsetele klientidele ka kohalikul tasandil igapäevaseks partneriks.

MILTTON EVENTS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.