Rohkema info nägemiseks:

KOORMAKATE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme 1996. aastal asutatud Eesti ettevõte, mis keskendub PVC kangastest erinevate toodete valmistamisele ja remontimisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates meie asutamisest 1996. aastal on Koormakate OÜ olnud kvaliteetsete, vastupidavate PVC-kangast toodete loomise eesrindel. 100% eraomandis oleva Eesti kapitali toel oleme loonud niši PVC-põhiste esemete valmistamiseks ja parandamiseks, mis rahuldavad mitmekesiseid vajadusi.

Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: 'Oleme spetsialiseerunud mitmekesiste PVC-kangast toodete valmistamisele ja parandamisele, pakkudes ka müügi- ja paigaldusteenuseid.' See juhtpõhimõte on meid aastate jooksul suunanud, võimaldades meil pakkuda tooteid, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad meie klientide ootusi.

Koormakate OÜ-na oleme uhked oma laia tootevaliku üle, mis hõlmab autokatteid, koormakatteid, paadikatteid, avatud konteinerite katteid, basseinikatteid, laohallide kardinaid ja palju muud.

Meie kvaliteedipühendumus on ilmne meie valitud materjalides ja tarvikutes. Kasutame Belgias valmistatud PVC-materjale, Saksamaa TIR-köisi ja kinnitusvahendeid Saksamaalt ja Tšehhi Vabariigist, tagades, et iga toode peab vastu ajale ja elementidele.

Lisaks laiendame oma ekspertiisi reklaamide ja logode loomisele ja paigaldamisele, pakkudes terviklikku teenust, mis suurendab teie brändi nähtavust, tagades samal ajal funktsionaalsuse ja vastupidavuse. Keskendudes telkide valmistamisele, PVC-kangast toodetele, erinevate PVC-toodete parandusteenustele ja muule, oleme end tõestanud tööstuse liidrina.

Liituge meiega kvaliteedi ja käsitöö teekonnal, mis on olnud meie tunnusjooneks üle kahe aastakümne. Valige Koormakate OÜ tooted, mis kaitsevad teie vajadusi ja pakuvad võrreldamatut kvaliteeti!
KONTAKT

KOORMAKATE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Rain

Suurepärane teenindus ja kiire lahendus. Olen väga rahul!

- Argo

Kvaliteetsed tooted ja sõbralik personal.

- Siim

Usaldusväärne partner igas olukorras.

KOORMAKATE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Koormakate on alates 1996. a. tegutsev ettevõte mille põhitegevuseks on PVC kangast koormakatete valmistamine, remontimine ning materjalide müük. Toodang ja teenused realiseeritakse Eestis ja Soomes. 2023.a. on plaanis jätkata tegevust samas mahus.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas hooldada PVC-tooteid?

PVC ehk polüvinüülkloriid on mitmekülgne ja vastupidav materjal, mida kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes, sealhulgas transpordis, logistikas, mer
ssb.ee
PVC ehk polüvinüülkloriid on mitmekülgne ja vastupidav materjal, mida kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes, sealhulgas transpordis, logistikas, merenduses ja reklaamis. PVC-toodete pikaealisuse ja jõudluse tagamiseks on oluline nende korrektne hooldus. See juhend juhatab teid läbi oluliste sammude, et hoida teie PVC-esemed parimas seisukorras. PVC materjali mõistmine PVC on sünteetiline plastpolümeer, mis on kerge, kemikaalidele vastupidav ja millel on kõrge tugevuse ja kaalu suhe. Need omadused teevad sellest ideaalse valiku laias valikus rakendusteks, alates kaitsekattedest

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.