Rohkema info nägemiseks:

REITING PR OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Viime läbi koolitusi üle Eesti ja veebis - ettevõtlus, eesti keel, kontoritöö, logistika jpm. Pakume raamatupidamisteenust ettevõtetele ja korteriühistutele

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Reiting PR OÜ - Sinu usaldusväärne partner koolituste läbiviimisel ja raamatupidamisteenuse osutamisel.

Alates 1993. aastast on Reiting PR OÜ olnud pühendunud partner koolituste läbiviimisel ja professionaalse raamatupidamisteenuse pakkumisel. Alustasime oma teekonda 8. jaanuaril 1993. aastal, kui AS Juku käivitas oma tegevuse. Varsti lisandus meie tegevusvaldkondadesse ka raamatupidamisteenuse osutamine. Täna oleme üks pikaaegsemaid koolitusasutusi ning pakume raamatupidamisteenust ligikaudu 200 ettevõttele üle Eesti, luues kestvaid ja usaldusväärseid kliendisuhteid.

 Meie meeskond koosneb erialase hariduse ning pikaaegse kogemusega töötajatest, kes tagavad parima ajakohase teenuse. 

Koolitused täiskasvanutele: koolituste läbiviimisel järgime täiskasvanute koolituse seadust ning täienduskoolituse standardeid. Valime oma koolitajad hoolikalt, tagades, et neil on praktiline kogemus ning pädevus õpetatavas valdkonnas. Meie koolituste grupid on väikesed, võimaldades osalejatel saada individuaalset lähenemist ja tagasisidet.

Lisaks pakume võimalust tellida kohandatud koolitusi vastavalt teie ettevõtte vajadustele - olgu selleks sisekoolitus ettevõttesse, väärtuslik ja inspireeriv lisandväärtus strateegiapäevadele või midagi muud.

Raamatupidamisteenused: Alates 1998. aastast oleme pakkunud usaldusväärset raamatupidamisteenust. Meie peamised teenused hõlmavad ettevõtete raamatupidamist, korteriühistute raamatupidamist ja revisjoni, ettevõtete sisekontrolli ning mitmesuguseid konsultatsioone.

Lisaks pakume laia valikut teenuseid, sealhulgas koolitusruumide renti, tõlketeenuseid, äriplaanide koostamist, psühholoogilist nõustamist, sõltuvusnõustamist ja palju muud!

Võtke meiega ühendust ja koostame teie vajaduste ja soovide põhjal personaalse pakkumise. Oleme siin, et toetada teie ettevõtte arengut ja edu!

REITING PR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria T.

Suurepärased koolitused ja professionaalne lähenemine.

- Martin L.

Täiuslik tasakaal teooria ja praktika vahel. Soovitan kindlasti!

- Eva R.

Usaldusväärsed ja kogenud koolitajad, kes innustavad õppima.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Äriplaanide tähtsus: edu juhend

Äriplaan on ametlik kirjalik dokument, mis kirjeldab ettevõtte eesmärke, strateegiaid nende eesmärkide saavutamiseks ja edu saavutamise ajakava. See toimib teekaardina ettevõtte omanikele ja juhtidele, juhendades neid ettevõtte loomise ja kasvufaaside kaudu. Äriplaanid on mis tahes ettevõtte edu aluseks. Need pakuvad selget visiooni ja kehtestavad tegevuskava eesmärkide saavutamiseks, mis on oluline nii uutele kui ka juba loodud ettevõtetele. Äriplaani põhikomponendid Juhtkonna kokkuvõte on teie äriplaani hetktõmmis, pakkudes kiiret ülevaadet teie ettevõtte olemusest ja tulevikuplaanidest.

Dropdown

kõik artiklid

Raamatupidamise valdamine: näpunäited järkjärguliseks õppimiseks

Raamatupidamine on ärikeel, mis pakub süstemaatilist viisi finantstehingute kirjendamiseks, finantsandmete analüüsimiseks ja finantsteabe edastamiseks. See on o
ssb.ee
Raamatupidamine on ärikeel, mis pakub süstemaatilist viisi finantstehingute kirjendamiseks, finantsandmete analüüsimiseks ja finantsteabe edastamiseks. See on oluline otsuste tegemiseks, regulatiivsele vastavusele ja ettevõtete ning organisatsioonide läbipaistva finantsseisu säilitamiseks. Järkjärguline õppimine on haridusfilosoofia, mis rõhutab aktiivset õppimist, reaalmaailma probleemide lahendamist ja kriitilise mõtlemise oskuste arendamist. Raamatupidamise kontekstis hõlmab see teadmiste ja oskuste süstemaatilist ülesehitamist, alates põhiprintsiipidest kuni keerukate kontseptsioonideni,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.