Rohkema info nägemiseks:

R-KONSULT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1182; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta R-KONSULT OÜ kohta arvamuslugu!"

R-KONSULT OÜ hetkeolukord

Juba 1182 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 2022. aastal oli osaühingu R-KONSULT tegevus majanduslikust aspektist võrreldav eelmise aastaga. Olulise osa meie tööajast moodustasid

AS Merko Ehitus Eesti tellimisel Paekalda 27/29 korterelamute ehitusprojekti põhiprojekti koostamine. Uutest töödest alustasime Kaamos

Ehituse OÜ tellimisel Tallinnas Tatari tn 51 kuuekorruselise büroohoone ehitusprojekti ja Hõbemetsa elurajoonis Rehe tn 15 korterelamu ehitusprojekti koostamisega. Suuremahuline nii ajakulu kui töömahu poolest on Nõlva tn 15 kinnistuga seonduv planeering.

Palju aega oleme kulutanud Vilmsi tn kinnistute ja Gonsiori tn 44 äri- ja elamukvartali hoonestusettepaneku koostamisele, lahendus kiideti

Tallinna Linnaplaneerimise Ameti poolt heaks ja TLPA juriidiline osakond valmistas ette Tallinna Linnavalitsuse korralduse planeeringu algatamiseks. Meile teadaolevalt olid kõik asjasse puutuvad instantsid korralduse allkirjastanud, kuid tänaseni selgumata asjaoludel võeti eelnõu linna istungi päevakorrast välja.

Lõpetasime Suur- Sõjamäe tn 25a krundile projekteeritud 5 500 m2 suuruse laohoonete kompleksi põhiprojekti koostamise.

2022 aasta märtsis lõpetasime Riia uue reisiterminali masterplaani koostamise, mida esitasime edukalt tellijale ja Riia linnavalitsusele mai kuus.

Töö on võetud aluseks ala detailplaneeringu koostamisel ja reisiterminali arhitektuurivõistluse läbiviimisel.

Huvitav töö oli Pauna tänava projekti ja viie eramu ehitusprojekti koostamine. Pauna tänava ehitusprojekt koostamisel olime peaprojekteerijad, s.t. koostasime arhitektuurse osa ehitusprojekti ja koordineerisime teede, tehnovõrkude ja maastikuprojektide koostamist. Pauna tänava eramutele koostasime ehitusprojekti arhitektuurse osa. Mõlemad suuremahulised tööd on kogu mahus õpetatud 2022 aasta oktoobris- novembris, kuid ehituslubade menetluse aeglusest tingituna on töö eest tasumine nihkunud 2023 aastasse.

Osalesime 2022 aastal oma bürooga edukalt Valga peatänava arhitektuurivõistlusel, kus saime 1. preemia ja õiguse koostada ehitusprojekt.

Valga linnavalitsus peab vastavalt võistlustingimustele sõlmima meiega projekteerimislepingu 2023. aastal. Osalesime samuti Kaamos Ehituse

OÜ kutsel kutsutud arhitektuurivõistlusel Rannamõisa tee 5 ja 5b hoonestuseskiisi koostamisel.

Pikka aega on olnud TLPA menetluses Pirita tee 28 kinnistu ja Maarjaheina tänava äärsete kruntide ning lähiala detailplaneering. 2023 aasta alguses valmis Tallinna Linnavalitsuse korraldus, millega saadeti planeering kehtestamiseks Tallinna Linnavolikogusse.

2022. aasta sügisel, 23. novembril, kehtestas Tallinna Linnavalitsus meie poolt koostatud Vabaõhumuuseumi 53 detailplaneeringu.

Kokkuvõttes võib öelda, et 2022 aasta oli nii alustatud projektide lõpule viimise aasta, kui ka uute projektide käivitamise aasta.

Jätkuvalt on meie töös suureks probleemiks Tallinna Linnaplaneerimise Ameti ebarahuldav töökorraldus, kuna amet ei pea neile seadusega ette nähtud menetlustähtaegadest kinni, mistõttu on meil väga raske koostada reaalseid töögraafikuid. Probleem aasta - aastalt ainult süveneb ja see on takistuseks nii arhitektuuribüroode töös kui ka arendajate plaanide koostamisel.

Personal

Juhatusse kuulub arhitektuuribüroo omanik peaarhitekt Irina Raud ning alates detsembrist lisandus juhatusse Helena Raud.

Irina Raud on lisaks Eesti Arhitektide Liidu kutsete andmise hindamiskomisjoni liige. Nõukogu osaühingul ei ole. Keskmine töötajate arv aruandeaastal oli 4. Tegevjuhtkonnale aruandeaastal ega samuti ka 2021. aastal töötasu ei arvestatud ega väljamakseidei tehtud. Tööjõukulud kokku moodustasid aruandeaastal 155 260 eurot. Tööjõukulud kahanesid majandusaastal 8% võrrelduna 2021. aastaga.

Tegevustulemused

Nii aruandeaastal kui ka eelneval majandusaastal saadi kogu müügitulu arhitektuursest projekteerimisest ja detailplaneeringute koostamisest.

Osaühingu R-Konsult aruandeaasta müügitulu moodustas 266 187 eurot (2021. aastal 280 567 eurot), kahanedes aastaga 5%.

Aruandeaasta kasum oli 6 174 eurot (2021. aasta kasum moodustas 10 672 eurot).

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Müügitulu kasv / - kahanemine -5% -3%

Ärikasumi määr 2% 4%

Puhaskasumi määr 2% 4%

ROA 4% 6%

ROE 5% 9%

R-KONSULT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.