Rohkema info nägemiseks:

G4S BALTICS AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1821; jälgijaid - 187. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta G4S BALTICS AS kohta arvamuslugu!"

G4S BALTICS AS hetkeolukord

Juba 1821 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 187 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

AS G4S Baltics on ülemaailmselt enam kui 90 riigis tegutseva, üle 800 000 töötajaga rahvusvahelise turvakontserni Allied Universal koosseisu kuuluv ettevõtte.

AS G4S Baltics on haldusettevõte, kellele kuuluvad Eestis, Lätis ja Leedus asuvate turvateenuseid pakkuvate ettevõtete aktsiad.

31.12.2022 seisuga kuulus 100% AS-i G4S Baltics aktsiatest Suurbritannias registreeritud ettevõttele G4S International Holdings Ltd.

Konsolideerimisgruppi, mille kohta on koostatud käesolev aastaaruanne, kuuluvad AS G4S Baltics, AS G4S Grupp, AS G4S Eesti, AS

Alarmtec, A/S G4S Latvia ja UAB G4S Lietuva.

2022. aastal toimus AS-i G4S Baltics omandi- ja juhtimisstruktuuris muutus, kui tütarettevõtja AS-i G4S Grupp kõik aktsiad liikusid tütarettevõtja AS-i G4S Eesti omandusse. Konsolideerimisgrupi tulemusi see muudatus ei mõjutanud.

2022. aastal viiruse Covid-19 mõjud jätkusid, kuid väiksemas mahus kui varasemalt. Konsolideerimisgrupi ettevõtted ei ole kasutanud valitsuse toetusmeetmeid.

Ettevõtete eesmärgiks on ka järgneval majandusaastal tegevuse jätkamine ja laiendamine kõigil oma senistel tegevusaladel.

Ettevõtete äritegevus on enamikul tegevusaladel ühtlaselt aastale jaotuv. Hooajaline on vaid Eestis osutatav rannavalve teenus, mida osutatakse juunist kuni septembrini. Samuti on mõnevõrra suurem mehitatud valve teenuste maht suvekuudel, mil on erinevate suurürituste kõrghooaeg.

Konsolideerimisgrupi ettevõtted pööravad tähelepanu vastutustundlikule juhtimisele. Juhtkonnad vastutavad äritegevuse- ja tulemuste eest ning tegelevad pidevalt riskijuhtimisega. Ettevõtetel on olemas ärieetika koodeks ja käitumispõhimõtted.

Ettevõtted lähtuvad inimressursi juhtimisel, inimõiguste järgimisel ja korruptsioonivastases võitluses Allied Universals grupi reeglitest ning kõik töötajad on antud valdkondades koolitatud.

Ettevõtted tegelevad regulaarselt keskkonnamõjude hindamisega ja püüavad keskkonnamõjusid vähendada. Ettevõtted lähtuvad sotsiaalsete mõjude ja inimressursi juhtimisel, inimõiguste järgimisel ja korruptsioonivastases võitluses Allied Universals grupi reeglitest ning kõik töötajad on antud valdkondades koolitatud.

Konsolideerimisgrupi ettevõtted teadvustavad endale, et kliimamuutused on tõsine probleem ja soovivad alustada oma süsiniku jalajälje põhjalikuma mõõtmisega, et kaardistada enda suurimad keskkonnamõjukohad ja seejärel vähendada kahjulikku mõju.

Euroopa Liit on seadnud eesmärgiks saavutada 2050. aastaks süsinikuneutraalsus ja konsolideerimisgrupi ettevõtetele on oluline anda sellesse oma panus, et vähendada juba lähiaastatel enda heitkoguseid.

2022. aastal jätkusid jooksvad investeeringud teenuse osutamiseks vajalikesse varadesse. Erakorralisi või suuremamahulisi investeeringuid ei toimunud.

2022. aastal toimusid kahe Eestis asuva kontori kolimised (Pärnu ja Tallinn), mille tõttu suurenes investeeringute maht. Ettevõtted on alustanud mitme tarkvara uuendamist, et Baltikumi tasemel tööd efektiivsemaks muuta. Muid olulisi uurimis- või arendusprojekte pooleli ei ole.

Juhtkonna hinnangul on ettevõtete finantsriskid hallatud, kuna ettevõtted ei ole suurendanud laenukohustusi ega antud laenude mahtu, samuti ei ole tehtud investeeringuid teistesse aktsiatesse või võlakirjadesse. Valuutakursi risk on ettevõtetele minimaalne.

Ettevõtete raha hoitakse erinevates pankades. Ettevõtetel on piisavalt varasid kõigi oma kohustuste täitmiseks.

Ettevõtete krediidiriskid on maandatud põhjaliku krediidikontrolliga enne kliendiga lepingu sõlmimist. Võlgnikega tegeletakse kohe, kui nõude tähtaeg on möödunud. Laenu antakse ainult lühiajalise lepingu alusel ning ainult ettevõttele sobivas mahus ning tingimustel.

Ettevõtete 2023. aasta tulemusi mõjutab eelarvest suurem inflatsioon. Ettevõtted tegelevad igapäevaselt inflatsiooni mõju vähendavate võimaluste otsimisega.

Jätkuv sõda Ukrainas ja sellega seotud Venemaa vastased sanktsioonid on mõjutanud nii Euroopa kui ka globaalset majanduskeskkonda. Ettevõtetel puudub märkimisväärne otsene kokkupuude Ukraina, Venemaa ja Valgevenega. Siiski võib mõju üldisele majandusolukorrale nõuda teatud eelduste ja hinnangute läbivaatamist. See võib kaasa tuua olulisi korrigeerimisi teatud varade ja kohustiste bilansilistes väärtustes järgmisel majandusaastal. Praeguses etapis ei saa juhtkond mõju usaldusväärselt hinnata, kuna sündmused veel arenevad.

Pikaajaliselt võib sõda mõjutada kauplemismahtusid, rahavoogusid, tarnekiirust ja kasumlikkust. Sellele vaatamata jätkab ettevõte käesolevate finantsaruannete kuupäeva seisuga oma kohustuste täitmist ettenähtud tähtaegadel ja jätkab seeläbi tegevuse jätkuvuse

G4S BALTICS AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.