Rohkema info nägemiseks:

RADUGA SHIPPING AND TRADING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2410; jälgijaid - 38. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RADUGA SHIPPING AND kohta arvamuslugu!"

RADUGA SHIPPING AND TRADING OÜ hetkeolukord

Juba 2410 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 38 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Raduga Shipping and Trading OÜ oli registreeritud 1996.a ja põhitegevusala oli kaubavedu merel ja rannavetes. Alates 29.11.2019 on ühing 100% Raduga Shipping Ltd.(Küpros) tüttarettevõte. 01.01.2022 aastal lõpetas Raduga Shipping and Trading OÜ prahtimisteenuste osutamise ning hakkas oma praame välja rentima oma emaettevõttele. 2022.aasta lõpus Raduga Shipping and Trading OÜ müüs ära 2 praami.

Majanduskeskkond

UNCTAD prognoosib 2022. aasta merekaubanduse kasvuks mõõdukat 1,4 protsenti ning perioodiks 2023–2027 keskmiseks kasvuks 2,1 protsenti, mis on aeglasem kui eelmise kolme kümnendi keskmine, mis võrdus 3,3 protsentiga. Paljude aastate jooksul oli kõige kiiremini kasvav segment konteinerkaubandus, mis prognooside kohaselt kasvab 2022.aastal 1,2%-ni ning 2023.aastal 1,9%-ni.

Prognoositav aeglustumine ei tulene mitte ainult pandeemiast põhjustatud sulgemistest, vaid ka tugevatest makromajanduslikest asjaoludest koos Hiina majanduse nõrgenemisega. Lisaks kulutavad tarbijad kasvavate inflatsiooni ja elamiskulude tõttu vähem, kuid mingil määral vahetuvad kulutused kaupadelt teenustele.

Aastaks 2022 on tegevuskeskkond endiselt keeruline. Ülemaailmselt kasvavad inflatsioon ja elamiskulud. Hiinas, mis on maailma suurim eksportija, põhjustas COVID-i nullpoliitika seisakuid ning häiris tootmist, logistikat ja tarneahelaid. Ukrainas, mis on olnud suur toiduainete eksportija, suleti sõja algusest Musta mere sadamad.

Enamik Lloyd’s Listi küsitletud eksperte usub, et 2023. aastal on ülemaailmne majanduslangus vältimatu. Vastavalt Lloyd’s Listi korraldatud iga-aastasele tööstuse meeleoluküsitlusele on ülemaailmne majanduslangus järgmise kahe aasta laevanduse suurimaks ohuks. Ligi 50%

Lloyd’s Listi lugejate hulgast pärit vastajatest nimetas majanduslangust majanduslangust domineerivaks mõjutavaks riskiks 2023.aasta äriväljavaadetele. Muude riskide hulgas nimetasid nad regulatiivseid meetmeid (sealhulgas IMO meetmeid heitkoguste vähendamiseks 2050.

aastaks) ja laevade ülepakkumist. Muud murekohad hõlmavad uute kütuste kättesaadavust (45,86%) ja uute kütuste maksumust (26%).

Emaettevõtte ja samasse gruppi kuuluvate üksuste tulemused sõltuvad majandusetsüklist meretranspordi mahtude osas.

Kuna Raduga Shipping ja Trading OÜ annab rendile oma praame fikseeritud määraga, mis on ühtlane aasta jooksul, ei esine äritegevuse hooajalisust või majandustegevuse tsüklilisust.

Venemaa ja Ukraina vaheline sõjaline konflikt on toonud kaasa üldised põhjalikud häired kogu maailma majandustegevuses. Kehtestatud sanktsioonid ja piirangud võivad negatiivselt mõjutada ettevõtte võimet takistamatult kasutada oma rahalisi vahendeid. Samuti majanduskeskkonna muutus avaldab mõju klientide maksekäitumisele, mille tagajärjeks võivad olla hilinenud maksed.

Investeeringud

Perioodil 01.01.-31.12.2022.a. on ettevõte soetanud uusi praame summas 5,88 miljonit.

Eesmärgid järgmiseks perioodiks 2023 aasta alguses müüs Raduga Shipping and Trading OÜ ära kõik oma praamid. Peamiseks tuluallikaks on jäänud tehnilise juhtimise teenuse osutamise. Uusi suuri investeeringuid plaanis ei ole. Ettevõte on juhatuse hinnagul jätkuvalt tegustsev kuna teenuste tulud katavad jooksvad kulud.

RADUGA SHIPPING AND TRADING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.