Rohkema info nägemiseks:

VIIMRE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2027; jälgijaid - 11. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VIIMRE OÜ kohta arvamuslugu!"

VIIMRE OÜ hetkeolukord

Juba 2027 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Viimre põhitegevusala on terasprofiilidest metalluste valmistamine EMTAK 25121.

Aruandeaastal oli keskmiselt 1 töötaja, kellele on makstud töötasusid 9000 eurot.

Müügitulu oli 241 727 eurot.

1993. aastal asutatud OÜ Viimre on valdavalt Eesti kapitalil põhinev ettevõte, kes põhitegevusena projekteerib, valmistab ja paigaldab terasprofiilidest ning klaasist ukse- ja fassaaditooteid. Ettevõte asub koos oma tootmis- ja büroohoonetega

Haabneemes, endise Kirovi Kalurikolhoosi tööstuspiirkonnas, kus arenenud ja kaasaegne tootmine koosneb peamiselt lehtmetalli ning erinevaid metallprofiile töötlevast osast.

Ettevõttel on rohkem kui kümne aastane metalluste ja mitmesuguste metallkonstruktsioonide valmistamise kogemus. Toorainena kasutatakse

Venemaa külmvalts terast ning kõrgekvaliteedilist Šveitsis valmistatud Forster terasprofiile. Terasprofiilide pinnatöötlusena kasutatakse pulbervärvtoone vastavalt RAL-värvikataloogile.

Põhitoodangu moodustavad sise- ja välisuksed, vaheseinad, fassaadid, erinevad avatäited mitmesugustele äri- ja tootmishoonetele. Tähtsa osa toodangust moodustab koostöö korteriühistudega . Kasvanud on eksporthanketööd.

Tähtaegadest kinnipidamine ja kõrge kvaliteet tagab stabiilse tootmise.

Kuigi värvimine toimub allhanke korras, siis kasutusele võetud pulbervärvi tehnoloogia on ennast õigustanud. Eelkõige on see parandanud toodete viimistluse kvaliteeti.

VIIMRE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.