Rohkema info nägemiseks:

G4S GRUPP AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1117; jälgijaid - 130. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta G4S GRUPP AS kohta arvamuslugu!"

G4S GRUPP AS hetkeolukord

Juba 1117 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 130 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkas AS G4S Grupp turva- ja konsultatsiooniteenuste osutamist.

2022.a augustist on AS-i G4S Grupp emaettevõtteks AS G4S Eesti (enne seda oli AS G4S Baltics). Alates augustist võeti G4S Eestilt üle käitis, mis tegeleb USA saatkonnas turvateenuste osutamisega ning millega läksid üle ka varad, kohustised ja õigused.

2021. ja 2022. aastal ei tehtud olulisi investeeringuid. Samuti ei ole pooleli ega planeerita olulisi uurimis- või arendustegevuse projekte.

Juhtkonna hinnangul on ettevõtte finantsriskid hallatud, kuna ettevõte ei ole suurendanud laenukohustusi ega antud laenude mahtu, samuti ei ole ettevõte teinud investeeringuid aktsiatesse või võlakirjadesse. Valuutakursi risk on ettevõttele minimaalne. AS-il G4S Grupp on piisavalt varasid kõigi oma kohustuste täitmiseks.

Jätkuv sõda Ukrainas ja sellega seotud Venemaa vastased sanktsioonid võivad nii Euroopa kui ka globaalset majanduskeskkonda mõjutada.

Ettevõttel puudub märkimisväärne otsene kokkupuude Ukraina, Venemaa ja Valgevenega. Siiski võib mõju üldisele majandusolukorrale nõuda teatud eelduste ja hinnangute läbivaatamist. Praeguses etapis ei saa juhtkond mõju usaldusväärselt hinnata, kuna sündmused veel arenevad.

Pikaajaliselt võib see mõjutada ka kauplemismahtusid, rahavoogusid, tarnekiirust ja kasumlikkust. Sellele vaatamata jätkab ettevõte käesolevate finantsaruannete kuupäeva seisuga oma kohustuste täitmist ettenähtud tähtaegadel ja jätkab seeläbi tegevuse jätkuvuse põhimõtte rakendamist majandusaasta aruande ettevalmistamisel.

AS-i G4S Grupp äritegevusega ei kaasne olulise keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

AS-i G4S Grupp juhatuse liikmed on Priit Sarapuu ja Villu Õun. AS-i G4S Grupp nõukogu liikmed on Lauri Veikko Saloranta, Alger Räpp ja

Indrek Sarjas.

Finantssuhtarvud : 2022 2021

Puhaskahjum/kasum (eurodes) 284 726 -913

ROA 11,00% -0,05%

ROE 12,62% -0,05% *ROA (%) = puhaskasum / varad * 100 *ROE (%) = puhaskasum / omakapital kokku * 100

G4S GRUPP AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.