Rohkema info nägemiseks:

LVM KINNISVARA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6434; jälgijaid - 24. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LVM KINNISVARA OÜ kohta arvamuslugu!"

LVM KINNISVARA OÜ hetkeolukord

Juba 6434 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Majandusaasta aruande koostamisel on lähtutud raamatupidamise seadusest ja Eesti Finantsaruandluse standardist. Raamatupidamise aastaaruanne kajastab õiglaselt raamatupidamiskohustuslase finantsseisundit, -tulemust ja rahavoogusid.

Äriühing on jätkuvalt tegutsev.

Kontserni lühiiseloomustus

LVM Kinnisvara OÜ tegevusvaldkondadeks on peamiselt kinnisvara vahendustegevus ja hindamistööd.

LVM Kinnisvara OÜ omab nelja tütarettevõtet Eesti Vabariigis ärinimega LVM Kinnisvara Tallinn OÜ, LVM Kinnisvara Tartu OÜ, LVM Kinnisvara

Kuressaare OÜ ja 2021a loodud Papiniidu Kodu OÜ

Aruandeperioodi lõpu seisuga kuulub LVM Kinnisvara OÜ'le osalused alljärgnevalt:

LVM Kinnisvara Tallinn OÜ - 100%

LVM Kinnisvara Tartu OÜ - 66,67%

LVM Kinnisvara Kuressaare OÜ - 100%

Papiniidu Kodu OÜ - 100%

LVM Kinnisvara OÜ majandustulemused 2022 aastal

LVM Kinnisvara OÜ konsolideeritud netokäive 2022 aastal oli 4,78 milj. eurot ja kasum 562 tuhat eurot.

LVM Kinnisvara OÜ bilansimaht seisuga 31.12.2022.a. oli 2,99 milj eurot.

Tooted ja turud

LVM Kinnisvara OÜ põhiturg on Pärnu maakond. 2022 aasta esimest poolt iseloomustas kiire kinnisvarahindade kasv, mille suurimateks põhjusteks olid: 1. 2020 aastal alanud pandeemiast tulenevalt vähenenud tarbimine ja kulud realiseerusid 2021 aastal nii tavatarbimises kui muuhulgas survena kinnisvarahindadele; 2. 2021 aasta sügisel vabanes pensionifondidest üle miljardi euro, mis jõudis nii otse kui läbi tarbimise samuti kinnisvaraturule ning põhjustas kinnisvarahindade kasvu ning 3. Pakkumiste arv olnud viimased kolm aastat languses, mis on tekitanud kinnisvaraturul defitsiidi headest varadest ning tekitanud lisa hinnatõusu kõikidele varaklassidele.

Aasta teine pool oli vastukaaluks esimesele, mil leidis aset kiire hinnalangus ja majanduse jahenemine.

Konkurents maaklerteenuste turul on samuti aktiivne, kuid suurim erinevus on teenuse kvaliteedis. LVM Kinnisvara eesmärk on pakkuda parimat teenust, tuues kliendile suurimat tulu ja läbi selle omada konkurentsieelist.

LVM Kinnsivara eesmärk on olla aktiivne nii uusarenduste kui järelturul, kasutades oma 30 aastast kogemust klientidele parima tulemuse saavutamiseks.

Personal

Seisuga 31.12.2022.a. töötas LVM Kinnisvaras OÜ 9 inimest, kogu kontsernis töötas kokku 24 inimest, lisaks veel koostöölepinguga isikud.

Ettevõtte eesmärk on arendada oma meeskonnas ala tipptegijad, pakkumaks oma klientidele parimat teenust ning oma inimestele parimat töökeskkkonda.

Juhatus ja nõukogu

LVM Kinnisvara OÜ juhatuse liikmed on Ingmar Saksing ja Andres Sutt. Ettevõttel ei ole nõukogu.

Dividendipoliitika

LVM Kinnisvara OÜ maksis 2022 aastal oma puhaskasumist dividende 64 517 euro.

Tütarfirmast LVM Kinnisvara Tartu OÜ jaotati dividende emaettevõttele 23 961 eurot.

Peamised finantssuhtarvud majandusaasta ja sellele eelnenud majandusaasta kohta ning nende arvutamise metoodika

Suhtarvud on toodud konsolideerimata näitajate kohta.

LVM Kinnisvara OÜ 2022 aasta andmeid iseloomustavad olulisemad finantsnäitajad ja suhtarvud kogu konsolideerimisgrupi kohta on järgmised 2022 2021

Müügitulu 4 775 860 4 748 756

Puhaskasum 561 740 613 103

LVM KINNISVARA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.