Rohkema info nägemiseks:

VOLEX AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1947; jälgijaid - 216. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta VOLEX AS kohta arvamuslugu!"

VOLEX AS hetkeolukord

Juba 1947 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 216 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

AS Volex asutati 1991 aastal, samal aastal alustati majandustegevusega ning ettevõtte põhitegevusalaks on kinnisvara haldamine. Ettevõte ei oma välisriigis registreeritud filiaale. Ettevõtte juhtkond võtab tarvitusele meetmeid äritegevuse edasiseks kasvamiseks ning ettevõte edukaks arenemiseks (keskuse renoveerimine ja reklaamikampaaniad).

2022 aasta jooksul AS Volex tegeles kinnisvara haldamisega ja oma tegevuse optimiseerimisega. AS

Volex jätkas Mustakivi Kaubanduskeskuse uuendamisega ning tegevuse arendamisega koostöös

Mustakivi Kaubanduskeskuse rentnikutega.

2022.a. peale COVID19 pandeemiapiirangute leevendamast Mustakivi Kaubanduskeskus jätkas tööd tavarežiimis. Kaubanduskeskuse täituvus ning rentnike tegevusalade valik on väga hea, aasta jooksul tulid mõned uued rentnikud. Oli teostatud renoveerimistööd Mustakivi Kaubanduskeskuse vanas osas, osaliselt uuendatud tehnilised võrgud. Pidevalt tegeletakse rendipindade optimiseerimisega, mis teeb keskuse mugavamaks ja atraktiivsemaks klientidele ja rentnikutele.

Mustakivi Kaubanduskeskuse II korrusele tuli uus suur pikaajaline rentnik, SA Tallinna Hambakliinik, kes 2022 jooksul teostas projekteerimis ja ehitustööd. Hambakliiniku, mis pakub lai valikus kaasaegsed teenused koostöös Tallinna linna ja Tervisekassaga, s.h. röntgenpiltide tegemine, hammaste ravi ja proteesimine, avamine oodatakse 2023.a. esimesel poolel, reklaamitööd alustati sügisel 2022.a.

AS Volex pööras suurt tähelepanu maksedistsipliini heal tasemel säilitamiseks. Majandusolukord 2022.a.

oluliselt halvenes, kõrge inflatsioon ja oluline Euribori tõus tõi elu, kaupa ja teenuste kallinemine, aga

Mustakivi Kaubanduskeskuse tegevusele ja täituvusele suurt mõju see ei ole teostanud.

Kogu see tegevus 2022 aastal säilitas ettevõte põhipositsiooni ning jätkusuutlikkust. Vaatamata kõrge inflatsiooni ning üldise majandusliku kriisile Mustakivi Kaubanduskeskus on rentnike täis ja on valmis edasi arenemiseks.

2022 aastal AS Volex lõpetas kooskõlastatud projektide alusel kinnisvara renoveerimistööd elumaja aadressil Narva mnt 72, Tallinn. Elumajade aadressi Narva mnt 68 ja 72 Tallinn täituvus säilitatakse heal tasemel.

Ettevõte juhtkond vaatab üle meetmeid, et parandada ettevõte likviidsuse näidud, tööd tehakse mitmel suunal. Seoses sellega, et käesoleval ajal, võttes arvesse olukord maailmas 2021 - 2022 aastatel energiakandjate turul ja suurenenud inflatsioon, ettevõte kasumlikkuse suurendamine on ebatõenäoline, peamiseks suunaks likviidsuse parandamiseks juhtkonna arvamusel on ettevõte tootmistegevuses mitteosalenud aktiva müük. Müügist saadud tulu suunatakse pangale laenukohustiste osaliseks kustutamiseks, mis samaegse laenu tagastamisetähtaja pikendamisega võimaldaks igakuise makse vähendada ning paremaks teha Lühiajaliste kohustuste kattekordaja. 2023 aasta alguses müüdud kinnistu aadressil Rohuaia tn.3 Loksa ning ülevaadatakse teise suure kinnisvarainvesteeringu objekti müük.

Aruandeperioodil oli lõpuni viidud eelmistel perioodidel algatatud investeeringu projektid ning lähimal ajal juhtkond uusi arendusi ei planeeri, mis võimaldab vabanenud käibevarad ümbersuunata.

Lähtuvalt sellest plaanist juhatus on seisukohal, et tegevuse jätkuvuse põhimõte on täidetud. Hindame nende plaanide teostatavust tõenäoliseks.

Viidud 2022 aasta lõpus ettevõte kinnisvarainvesteeringute hinnang kinnitab ettevõte hea jätkusuulikust.

AS Volex juhatus koosneb 1 inimesest. Juhatuse liikmelisuse eest tasu ei ole makstud. Nõukogu koosneb 3 inimesest ja nõukogu liikmete tasu ei ole makstud. Juhatuse liige ja Nõukogu liikmed saavad töötasu ainult töölepingute järgi. 2022 aastal keskmine töötajate arv ettevõttes oli 14 inimest ning palgakulu kokku moodustas 463 217 eurot.

Valuutakursside muutuste mõju ettevõtte tegevusele ei ole oluline, kuna kõik arveldused toimuvad

VOLEX AS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.