Rohkema info nägemiseks:

MERKTRANS AS

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3915; jälgijaid - 418. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta MERKTRANS AS kohta arvamuslugu!"

MERKTRANS AS hetkeolukord

Juba 3915 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 418 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

Aktsiaselts Merktrans asutati 1991. aastal. Ettevõtte tegevus hõlmab peaaegu kõiki valdkondi, mis on seotud erinevate kaupade rahvusvahelise kaubanduse transportimisega. Merktrans oli üks esimesi Eesti agentuure ja ekspediitoreid ning saavutas staatuse Balti ja Rahvusvahelise

Merendusnõukogu liikmena. 1994. aastal nimetati Merktrans ametlikuks korrespondendiks BIMCO-sse. Lisaks on Merktrans Eesti

Kaubandus-Tööstuskoja liige.

PEAMISED ÄRITEGEVUSED.

Kaubaveod Eestis ja välismaal. Ekspedeerimine.

Aktsiaselts Merktrans tegeleb kaubaveoga nii Eesti territooriumil kui ka välismaal. Alates 1997. aastast on Merktrans üks Eesti suurimaid ekspediitoreid kaupade koguse järgi. Pakume klientidele täielikult individuaalset teenindust konkurentsivõimelise hinnaga. Tegeleme nii transiitvedude kui ka Eesti kohaliku turu jaoks mõeldud veoste organiseerimisega. Teeme koostööd stividorfirmade, tolliterminalide ja -ladudega ning pakume vagunite liikumise jälgimisteenust. Veame kaupu nii tavalistes vagunites kui ka platvormile paigutatavates merekonteinerites.

Laevade agenteerimine.

Merktrans AS-i meeskond on aastate jooksul võitnud laevaomanike usalduse ning meid peetakse usaldusväärseteks ja efektiivseteks agentideks. Omades tugevaid sidemeid ja mitmeaastast kogemust, pakume teenuseid kõikides Eestimaa sadamates ning kõikide kaubaliikide ja laevatüüpide jaoks.

Lisaks pakume järgmisi teenuseid: - Punkerdamine.

- Meeskonna vahetus ja repatrieerimine.- - Agentuuri teenused laevade remondi korral.

- Mootorsõidukite, jahtide ja kruiisilaevade teenindamine, kes külastavad Eesti ja Läti sadamaid.

Veotranspordi teenused.

Osakond osutab kaupade, sõidukite jms transporditeenuseid. Ettevõttel on oma autopark, mis on varustatud online-jälgimissüsteemiga goGPS.

See kogub andmeid, et saada tervislik ülevaade sõidukite asukohast, marsruutimisest, saatmisest, pardal olevast teabest, hooldusteadetest, jooksvatest kuludest. Koos logistika töötajatega saab planeerida turvalist ja kiiret kohaletoimetamist. Kõik veokijuhid on kogenud spetsialistid (rohkem kui 5-15 aastat).

2022. AASTA FINANTSTULEMUSED

Ettevõte lõpetas 2022 aasta kasumiga 75 tuhat eurot (2021 - kahjum 593 tuhat eurot). 2022.aastal moodustas müügitulu 12 869 tuhat eurot (2021 - 19 495 tuhat eurot).

Laevade agenteerimine (52292) moodustas 2022. aastal 62,3% müügitulust, veoste ekspedeerimine (52291) 33,7%, kaubavedu maanteel (49411) 2,7%, veokite rentimine (77121) – 1,2%.

JUHTIMINE JA TÖÖTAJAD

Merktrans AS-i ainuomanik on Baltic Sea Bunkering OÜ (reg.kood 10789632).

2022. majandusaastal tegutses juhatus jätkuvalt koosseisus Aleksandr Kovaljov ning nõukogu liikmed olid jätkuvalt Aleksei Mürisep (esimees),

Aleksei Tšulets ja Rein Küttim. Tasud koos maksudega juhatuse ja nõukogu liikmetele moodustasid 2022. aastal 276 tuhat eurot (2021 - 132 tuhat eurot).

2022. aastal oli keskmine töötajate arv 26 ning palgakulu koos maksudega oli 1 172 tuhat eurot, 2021. aastal oli keskmine töötajate arv 26 ning palgakulu koos maksudega oli 1 080 tuhat eurot.

Ettevõte tagab kõigile töötajaile kolleegide poolse õiglase kohtlemise ja võimaluste võrdsuse mistahes diskrimineerimisest vabas töökeskkonnas. Suhtume kõigisse töötajaisse võrdselt ning austame neid.

Hoiame end pidevalt kuirsis turu arengusuundadega ning pakume oma klientidele ja töötajatele ainult kõige paremat.

INVESTEERINGUD

Ettevõtte investeeringud põhivarasse aruandeaastal moodustasid 45 290 eurot (2021.a.: 37 343 eurot), mille eest soetati kolm sõiduautod oma töötajatele. 2022. majandusaastal arengu- ja uurimisväljaminekuid ei tehtud. Samuti ei ole planeeritud arengu- ja uurimisväljaminekuid teha 2023.a.

MERKTRANS AS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.