Rohkema info nägemiseks:

EETP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 972; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EETP OÜ kohta arvamuslugu!"

EETP OÜ hetkeolukord

Juba 972 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ EETP on tegutsenud alates 1993. aasta detsembri kuust.

OÜ EETP tegevusalad kuuluvad soojusenergeetika valdkonda.

OÜ EETP varustab CALDERYS´e (sealhulgas endised PLIBRICO materjalid) ja Skamoli materjalidega ettevõtteid, kus on katelseadmed, tsemenditootmisseadmed, metallivaluseadmed ja muud tootmisseadmeid, milles on ette nähtud tulekindlad müüritised või vooderdised või soojusisolatsioonid. OÜ EETP impordib need materjalid Taanist, Saksamaalt, Rootsist ja Soomest ning müüb need edasi kodumaistele ja teistele Euroopa Liidu riikide klientidele.

OÜ EETP ei piirdu ainult materjalide müümisega, vaid kliendi soovil teeb ka nende materjalidega kõiki müüritus- ja isolatsioonitöid, konsulteerib töid, projekteerib müüritisi, annab tehnilisi konsultatsioone ning korraldab energeetikaalaseid seminare.

Enamuse OÜ EETP klientidest moodustavad firmad, kes teevad katlamajade montaaži- või remonditöid. Samuti on meie klientideks katlamajasid ja klaasisulatusahjusid omavad ettevõtted ning laevaremonditehased.

2022. aastal tegeleti soojusenergeetikas kasutatavate kaupade impordiga Soomest, Rootsist, Taanist ja Saksamaalt, nende müügiga

Eestis ja kuumuskindlate müüritusmaterjalide paigaldamisega. Samuti valmistati tulekindlast betoonist erikujulisi detaile.

Koostöös Calderys-ga teostas OÜ EETP Narva Elektrijaamades uute energiablokkide tulekindla müüritise rekonstrueerimis- ja remonditöid.

2023. aastal jätkab OÜ EETP tegevust analoogselt eelnevatele perioodidele.

EETP OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.