Rohkema info nägemiseks:

HOLTTEM AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 8876; jälgijaid - 138. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HOLTTEM AS kohta arvamuslugu!"

HOLTTEM AS hetkeolukord

Juba 8876 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 138 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 35 korda.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Maire Napritson (11.01.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

AS Holttem on koostanud 2022.a konsolideerimisgrupi majandusaasta aruande. Lõppenud majandusaastal jätkas ettevõte oma traditsioonilist äritegevust tootes põhiliselt männipuidust nii täislamellidest kui ka sõrmjätkatud lamellidest liimpuitplaate ning saematerjali.

KONSOLIDEERIMISGRUPP

Konsolideerimisgrupi konsolideerivaks üksuseks on AS Holttem (emaettevõte) ning konsolideeritavaks üksuseks OÜ Karksi-Nuia Soojus (tütarettevõte).

AS Holttem kuulub 100% OÜ Karksi-Nuia Soojuse osakapitalist. Investeering tütarettevõttesse on konsolideerimata bilansis kajastatud kapitali osaluse meetodil.

Majandusaastal toimunud ja eeldatavad muudatused konsolideerimisgrupi koosseisus.

2020 a.majandusaastal ostis AS Telver ära 95% AS Holttemi aktsiad. Aruandeaastal toimus juhatuse liikmetes muudatus.

Konsolideerimisgrupi äritegevuse hooajalisus või majandustegevuse tsüklilisus.

Konsolideeriva üksuse AS Holttemi poolt varutava tooraine kogus ja kvaliteet sõltuvad oluliselt ilmastikutingimustest, seetõttu toimub põhiline tooraine varumine sügisest kevadeni.Oma toodangut turustatakse aastaringselt väljaarvatud soojusenergia tootmiseks vajaliku puitmaterjali müük, mis on aktiivsem sügis-talvisel perioodil. Kuna tütarettevõtte tegevusalaks on soojusenergia tootmine, siis on äritegevus aktiivsem kütteperioodil.

Konsolideerimisgrupi dividendipoliitika.

Konsolideerimisgrupis on otsustatud dividende investeeringuperioodi ajal mitte välja maksta.

Ettevõtte majandusarengut mõjutavad üldmajanduslikud asjaolud ja nende mõju finantstulemusele.

Holttem AS majandustegevus on oluliselt mõjutatud 2022 aasta puidusektori seisakust. Vähenes drastiliselt tellimuste arv nii puitkomponendile kui ka saematerjalile, samuti langes valmistoodangu hind. Mõju finanstulemustele avaldub käibenumbris.

Konsolideerimisgruppi kuuluva AS Holttemi tütarettevõte OÜ Karksi-Nuia Soojus on juba mitu aastat lõpetanud kasumiga, mis võimaldab tal jätkusuutlikku majandamist.

KONSOLIDEERIV ÜKSUS

AS Holttemi põhiliseks tegevusalaks oli lõppenud majandusaastal: · liimpuitplaatide ja sõrmjätkatud komponendi tootmine ja müük olulisemad kõrvaltegevusalad: · tootmisest tekkinud puidujäätmete s.o. puiduhakke ja saepuru müük . saematerjali tootmine

Toodang müüakse 65% kodumaisele kliendile ja 35 % välisturule.

Peamised finantssuhtarvud konsolideeriva üksuse majandusaasta ning sellele eelnenud majandusaasta kohta ning nende arvutamise metoodika 2022. aastal moodustas AS Holttem müügitulu 13 miljonit eurot. Ettevõtte majandusaasta lõppes 786 tuhande euro suuruse kahjumiga.

HOLTTEM AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.