Rohkema info nägemiseks:

KAARMA KT AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1539; jälgijaid - 26. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KAARMA KT AS kohta arvamuslugu!"

KAARMA KT AS hetkeolukord

Juba 1539 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 26 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 118 korda.

Tegevusaruanne 2022

AS KAARMA KT põhitegevusekson erinevad metallitööd, mootorsõidukite ja muude seadmete hooldus ning remont.

Lisaks eelnevale on Kaarma KT omanduses olev tankla hoone koos parklaga antud rendile ning ettevõtte müügitulust peaaegu poole moodustab renditulu.

Müügitulu aastal 2022 on 159 tuhat eurot (2021 aastal müügitulu oli 1 025 tuhat eurot)

Aasta 2022 on lõppenud kasumiga summas 48 tuhat eurot (aastal 2021 aruandeperiood lõppes kahjumiga summas 23 tuhat eurot)

Nõukogu liikmete tööd ei tasustata ning lahkumisel hüvitist ei maksta. Juhatuse ja nõukogu liikmetele ei ole ette nähtud soodustusi.

AS Kaarma KT keskmine töötajate arv aruandeaastal oli 3. Palgakulu koos maksudega oli 2022 aastal 53 tuhat eurot, sh. juhatuse liikme tasu oli 24 tuhat.

Ettevõte on jätkusuutlik. Saavutatud on koostööpartnerite ja klientide usaldus ning väljakujunenud on tarnevõrgustik ja püsiklientuur. Ettevõttes kasutatavad seadmed ja rajatised vastavad Eesti Vabariigis kehtivatele nõuetele ja on läbinud regulaarse kontrolli. Oma töös jälgime regulaarselt, et meie tegevus ei kahjustaks keskkonda.

Suhtume ümbritsevasse hoolivalt ja heaperemehelikult.

Eesmärgiks on pakkuda klientidele jätkuvalt kvaliteetset teenust, mille juures tuleb arvestada tarbija vajadusi ja arengutrende turgudel.

Finantssuhtarvud ja arvutamise metoodika. 2022 2021

Maksevalmiduse kordaja (raha : lühiajalised kohustused) 1,16 0,18

Maksevõime üldine tase (käibevarad : lühiajalised kohustused) 1,70 0,42

Võlakordaja % (kohustused : varad) 0,23 0,57

KAARMA KT AS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.