Rohkema info nägemiseks:

COMPENSA LIFE VIENNA INSURANCE GROUP SE

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2900; jälgijaid - 499. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta COMPENSA LIFE VIENNA kohta arvamuslugu!"

COMPENSA LIFE VIENNA INSURANCE GROUP SE hetkeolukord

Juba 2900 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 499 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 31 korda.

Tegevusaruanne 2022

Omanikud

Compensa Life Vienna Insurance Group SE (edaspidi Compensa Elukindlustus) on üks vanimaid elukindlustusseltse Baltikumis, mille peakontor asub Eestis ja filiaalid Lätis ja Leedus.

Compensa Elukindlustus kuulub täielikult Austria juhtivale kindlustusgrupile VIENNA INSURANCE

GROUP AG Wiener Versicherung Gruppe (edaspidi

VIG või Grupp).

Compensa Elukindlustuse eelkäijaks oli Seesam Elukindlustus, mis asutati aastal 1993 Eestis. Aastal 2007 ühendati sama kaubamärki kasutavad elukindlustusseltsid Eestis, Lätis ja Leedus ning registreeriti Euroopa äriühing Seesam Life Insurance SE. Aastast 2008 on Compensa Elukindlustuse ainuomanikuks Vienna Insurance Group. Uus ärinimi Compensa Life Vienna Insurance Group SE ning omaniku kaubamärk Compensa võeti kasutusele 2009. aastal. Ettevõtte alaline asukoht on Eestis.

Compensa Elukindlustusel on kolmes Balti riigis kokku 19 kontorit ning ettevõttes töötab 234 inimest.

Aastast 2016 kuuluvad Compensa Elukindlustusega ühte konsolideerimisgruppi (edaspidi Compensa)

Vienibas Gatve Investment OÜ, Compensa Life Distribution UAB (Compensa Elukindlustuse tütarettevõtted) ja Vienibas Gatve Properties SIA (Vienibas Gatve Investment OÜ tütarettevõte).

Tütarettevõtetes töötas seisuga 31.12.2021 kokku 15 inimest.

Compensa Elukindlustuse eesmärgiks on aidata oma klientidel finantsriskidega toime tulla, pakkudes selleks paindlikke ja kaasaegseid kindlustuslahendusi. Compensa Elukindlustuse tooteportfelli kuuluvad garanteeritud tootlusega ja investeerimisriskiga kogumistooted, surmajuhtumikaitsega elukindlustustooted, õnnetusjuhtumikindlustus ning erinevad lisakindlustused. Compensa

Elukindlustuse filiaalides Lätis ja Leedus pakutakse ka tervisekindlustust.

Compensa Elukindlustuse äritegevus on suunatud nii era- kui ka äriklientidele. Baltikumis teenindab

Compensa Elukindlustus üle 147 000 kliendi, kelle varade maht ulatub üle 476 miljoni euro. Eestis on

Compensa Elukindlustus ainus kindlustuspensionide väljamaksja.

„Pingutame selle nimel, et pakkuda oma klientidele Austrias ning Kesk- ja Ida-Euroopas nende eripära arvestavaid ja nende vajadustele vastavaid tooteid ja teenuseid. Meie strateegia eesmärk on tagada pikaajaline kasumlikkus ja stabiilne tulude kasv. Tänu sellele oleme usaldusväärne partner kiiresti muutuvas keskkonnas.“

Vienna Insurance Group (VIG) tegutseb 30 riigis ja annab oma ligikaudu 50 ettevõttes tööd enam kui 25 000 inimesele. Me arendame kindlustuslahendusi, mis arvestavad isiklikke ja kohalikke vajadusi.

Seetõttu oleme üks kindlustussektori liidritest Austrias ning Kesk- ja Ida-Euroopas.

Vienna Insurance Group on rahvusvaheline kindlustuskontsern, mille peakontor asub Austria pealinnas Viinis. Pärast raudse eesriide langemist 1989. aastal kujunes VIG kiiresti algselt ainult

Austrias tegutsenud ettevõttest rahvusvaheliseks kontserniks. VIG-i teatakse kui stabiilset ja asjatundlikku rahalist kaitset pakkuvat kindlustusandjat. Kontserni juured ulatuvad 1824. aastasse.

See, et meil on peaaegu kahe sajandi jagu kogemusi ja me keskendume kindlustuskatte pakkumisel oma põhiteadmistele ja -oskustele, tagab kindlus- ja turvatunde meie enam kui 22 miljonile kliendile.

VIG-i koduturg on lisaks Austriale ka Kesk- ja Ida Euroopa, kust laekub üle poole kontserni kogutud kindlustusmaksetest. Kooskõlas Kesk- ja Ida Euroopa majandusprognoosiga keskendub kontsern just sellel regioonile. Prognoosi kohaselt peaks regiooni majanduskasv olema kaks korda kiirem kui

COMPENSA LIFE VIENNA INSURANCE GROUP SE kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.