Rohkema info nägemiseks:

NITTIS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6311; jälgijaid - 309. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta NITTIS OÜ kohta arvamuslugu!"

NITTIS OÜ hetkeolukord

Juba 6311 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 309 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,7 punktiga ja kommenteeritud 33 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ Nittis on Eesti kapitalil põhinev jalatsikaubanduskett, mis alustas tegevust 1994. aastal.

Tänase seisuga on OÜ-l Nittis kokku 13 kauplust, nimetusega NS-King, kus müüakse naiste, meeste ja lastejalatseid, nahkgalanteriitooteid ning jalatsite hooldusvahendeid.

Jaekaubandusketti kuulub 8 kauplust Tallinnas, 1 kauplus Tartus, 1 kauplus Pärnus, 1 kauplus

Narvas ja 1 kauplus Viljandis. Samuti stabiilselt töötab veebipood. 2022. aastal veebipoe osakaal kogumüügist moodustas 9,45 % (2021. aastal 16,6 %).

2022.a. toimus Nittis OÜ (ühendav ühing) ja Monobrand OÜ (ühendatav ühing) ühinemine.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ Nittis müügitulu 10,30 mln eurot (2021. aastal 10,19 mln eurot).

Müügitulust moodustas 99,09 % kaupade müük.

OÜ Nittis müügitulust moodustas 24,78 % kaupade ja teenuste müük Euroopa Liitu ja 75,22 % müük Eestisse. Välisturu sihtriigid on Läti Vabariik ja Leedu Vabariik.

OÜ Nittis aruandeaastal kasumiks kujunes 0,28 mln eurot, eelmisel aastal 0,60 mln eurot.

Kulud kaupadele, materjalile ja teenustele moodustasid 7,99 mln eurot, eelmisel aastal 7,61 mln eurot. Muud tegevuskulud olid 0,53 mln eurot, eelmisel aastal 0,72 mln eurot. 2022.aastal toimusid ehitus-remonditööd ja renoveerimine NS King kauplustes Kristiine Keskuses, Rocca al Mare

Keskuses ja Ülemiste Centrumis Tallinnas.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumise risk

Osa tehinguid tarnijatega toimuvad USA dollarites, mistõttu valuutakursi risk tõuseb.

Ettevõtte pikaajalise laenu intressimäär on seotud EURIBORiga. Juhtkonna hinnangul on järgmise 12 kuu jooksul oodata intressimäärade tõusu, mis avaldab olulist mõju ettevõtte intressikuludele.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Nittis põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on kauplustevõrgu ning sortimendi laiendamise kaudu firma turupositsiooni säilitamine. Samuti on plaanis tarnijate nimekirja laiendamine. Praeguseks hetkeks põhilised välispartnerid on Itaaliast, Hiinast, Saksamaalt,

Belgiast, Brasiiliast, Poolast, Rootsist ja Türgist. Käesoleval aastal jätkab OÜ Nittis oma hulgikaubanduse tegevuse mõõdukat arendamist.

NITTIS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.