Rohkema info nägemiseks:

LEPSI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 435; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LEPSI OÜ kohta arvamuslugu!"

LEPSI OÜ hetkeolukord

Juba 435 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

OÜ-le Lepsi kuulub Rapla linnas asuv kinnistu, kus asub tööstushoone. Hoone teisel korrusel on kontoriruumid ja mootorsõiduki varuosade müügiga tegeleva kaupluse ruumid. Hoone alumisel korrusel on töökoda, kus nõudmisel osutatakse mootorsõidukite hooldus- ja remonditeenust. Osa hoone ruumidest on välja renditud ning allrentnikele vahendatakse ka elektri- ning vee- ja kanalisatsiooniteenust.

2022.aasta käive oli 10 781 eurot, millest suurema osa moodustas kinnisvara rent ja käitlus ning vähesel määral toimus mootorsõidukite varuosade müük. Majandusaasta lõppes kahjumiga 1 380 eurot.

2023.aastal jätkab ettevõte samal tegevusalal. Põhitegevusalaks kujuneb kinnisvara renditeenus, kuna varuosade kaupluse käive on oluliselt langenud.

LEPSI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.