Rohkema info nägemiseks:

OMIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume põhjalikke kursuseid, mis on kohandatud nii tööstuse nõudmistega kui ka õppija isiklike eelistuste ja karjäärieesmärkidega, luues mitmekesise ja kaasava õpikeskkonna.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast infotehnoloogia ja disainihariduse esirinda, kus algab sinu meisterlikkuse teekond. Meie põhjalik kursuste pakett on hoolikalt loodud selleks, et varustada sind oskustega, mis on vajalikud tänase digitaalse maastiku tipus püsimiseks. Olgu su sooviks sukelduda arvutigraafika, veebiarenduse, kontoritarkvara või graafilise disaini maailma, meie ekspertide juhitud koolitusprogrammid on kohandatud nii tööstuse nõudmiste kui ka sinu isikliku arengu vajadustega.

Alusta muutuste teekonda meie 3D modelleerimise ja printimise kursusega, kasutades Solid Edge'i, et tuua ellu oma keerukad kujundused. Või lihvi oma kunstilist meisterlikkust meie Adobe arvutigraafika koolitusega, mis hõlmab olulisi tööriistu nagu Photoshop, Illustrator ja InDesign. Neile, kes soovivad saada disainimaestrodeks, pakub meie Praktiline graafiline disain kursus, mis põhineb Adobe Creative Cloud'il, süvitsi minevat, praktilist lähenemist meisterlikkuse omandamiseks.

Kuna oleme tunnustatud töötukassa koolituspartner, oleme pühendunud kättesaadava ja mõjusa hariduse pakkumisele. Meie kursused on saadaval nii eesti kui ka vene keeles, tagades mitmekesise ja kaasava õpikeskkonna. Keskendudes individuaalsele tähelepanule ja reaalsele rakendamisele, on meie programmid loodud mitte ainult harima, vaid ka inspireerima ja kirge sütitama.

Liitu meiega ja muuda oma kirg elukutseks. Kursustega, mis hõlmavad front-end arendust kuni back-end arenduse ja spetsialiseeritud koolitusteni WordPressis, JavaScriptis ja veebidisainis, on sinu potentsiaal piiritu. Lase meil juhatada sind läbi pidevalt areneva tehnoloogia ja disaini maastiku ning vaata, kuidas sa kujuned oma ala liidriks.

Registreeru meie järgmisele sessioonile ja astu esimene samm helgema tuleviku suunas. Meie uksed on avatud kõigile tulevastele loojatele ja uuendajatele. Avasta, õpi ja saavuta edu meiega.

Kontakt

OMIS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis P.

Suurepärane koolitus, mis avas uksi uuele karjäärile. Tänan, et aitasite mul oma potentsiaali avastada!

- Anna A.

Väga professionaalne ja toetav meeskond. Õppisin rohkem kui oskasin oodata. Soovitan soojalt!

- Laura M.

Esmaklassiline haridus, mis täitis kõik minu ootused. Olen tänulik võimaluse eest siin õppida!

- Liis P.

Suurepärane koolitus, mis avas uksi uuele karjäärile. Tänan, et aitasite mul oma potentsiaali avastada!

- Anna A.

Väga professionaalne ja toetav meeskond. Õppisin rohkem kui oskasin oodata. Soovitan soojalt!

- Laura M.

Esmaklassiline haridus, mis täitis kõik minu ootused. Olen tänulik võimaluse eest siin õppida!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas saada veebiarenduse ekspertiks: 5 olulist nõuannet?

Veebiarenduse valdamine on teekond, mis hõlmab pidevat õppimist, harjutamist ja kohanemist. Tehnoloogia arenguga arenevad ka oskused, mis on vajalikud osavaks veebiarendajaks olemiseks. Selles blogipostituses uurime viit olulist nõuannet, mis aitavad teil saada veebiarenduse eksperdiks. Põhitõdede mõistmine Veebiarenduse tuumaks on HTML, CSS ja JavaScript. HTML struktureerib lehel oleva sisu, CSS kujundab seda ja JavaScript lisab interaktiivsust. Nende keelte tugev tundmine on hädavajalik hästi struktureeritud ja visuaalselt meeldivate veebisaitide loomiseks. Tänapäeva erinevate seadmete

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mõjutavad täiustatud tehnoloogiad graafilise disaini maastikku?

Graafiline disain on meie visuaalse maailma lahutamatu osa, kujundades seda, kuidas me tajume ja suhtleme brändide, toodete ja üksteisega. See on valdkond, mis
ssb.ee
Graafiline disain on meie visuaalse maailma lahutamatu osa, kujundades seda, kuidas me tajume ja suhtleme brändide, toodete ja üksteisega. See on valdkond, mis ühendab kunsti, tehnoloogiat ja suhtlust, mängides olulist rolli turunduses, meelelahutuses ja hariduses. Nagu igas loovas valdkonnas, on ka graafiline disain pidevas muutumises. Trendid tulevad ja lähevad, mõjutatuna kultuurilistest muutustest, tehnoloogilistest edusammudest ja loova kogukonna pidevast innovatsiooni otsingust. Graafilise disaini kerkivad trendid Täiendatud reaalsus (AR) ja virtuaalreaalsus (VR) muudavad graafilise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.