Rohkema info nägemiseks:

DISAIN DIGESTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eriala on kardinate, aknakatete, tapeetide ja kodutekstiilide disainimine, õmblemine ja paigaldamine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus kangas kohtub peenusega, et luua keskkondi, mis kiirgavad mugavust ja stiili. DISAIN DIGESTO OÜ usub, et õiged tekstiilid võivad muuta iga ruumi ilu ja lõõgastuse pelgupaigaks. Meie missiooniks on spetsialiseeruda kardinate, aknakatete, tapeetide ja kodutekstiilide disainimisele, õmblemisele ja paigaldamisele, tagades, et iga detail on kohandatud teie ainulaadse maitse ja vajadustega.

Meie teekond algas kirglikust suhtumisest suurepärastesse tekstiilidesse ja pühendumusest erakordsele meisterlikkusele. Me mõistame, et mugava elu- või tööruumi olemus peitub detailides. Seetõttu pakume laia valikut tooteid ja teenuseid, mis on loodud teie visiooni elluviimiseks. Üle 5000 kangaproovi, 2000 tapeedimustri ja rohkem kui 400 vaibaproovi valik on kureeritud inspireerima ja täitma isegi kõige nõudlikumate klientide soove.

Miks valida meid? Sest me ei müü lihtsalt tooteid; me loome kogemusi. Meie kogenud spetsialistide meeskond on pühendunud teid juhendama protsessi igal sammul, alates planeerimisest kuni paigaldamiseni. Me aitame vältida levinud lõkse, kaasates meie eksperdid varakult teie disainiteekonda, tagades, et teie kardinad ja tekstiilid täiendavad teie ruumi täiuslikult.

Meie kvaliteedipühendumus ulatub kaugemale meie toodetest. Pakume personaalseid konsultatsioone, kas meie näidistesaalis või teie asukohas, et tagada teie projekti iga aspekti hoolikas kaalumine. Seejärel koostame disainiplaani, valime parimad materjalid ja stiilid ning valmistame teie tekstiilid täpselt nõutud mõõtmetega. Lõpuks toob meie professionaalne paigaldus ja viimistlus teie visiooni ellu, veatult.

DISAIN DIGESTO OÜ ei kujunda lihtsalt tekstiile; me kujundame Teie mugavust. Meie bränd on ehitatud usalduse, kvaliteedi ja pühendumuse vundamendile meie klientidele. Võtke ühendust meie kodutekstiili spetsialistidega juba täna ja alustage teekonda, et tõsta oma ruumi elegantsi ja peenusega.

Avastage meie tööd ja laske meil kohandada täiuslikud tekstiililahendused teie koju või kontorisse. Võtke meiega ühendust nüüd ja laske muutusel alata!

Vaata rohkem

DISAIN DIGESTO OÜ kontaktid

DISAIN DIGESTO OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 1995. aastal tegevust alustanud Disain Digesto OÜ pakub täna üht rikkalikumat disain- ja dekoratiivkanga valikut Eestis. Alustanud oma äri tekstiilimüügi ning tekstiilkardinate valmistamisega, on nüüdseks ettevõtte tegevusvaldkond oluliselt laienenud. Tekstiilidele on lisandunud vaibad, tapeedid, kardina aksessuaarid, riputussüsteemid, kardinapuud, tehnilised kardinad (rooma-, voldik-, paneel-, ruloo-, riba- ja lamellkardinad). Disain Digesto OÜ juht Mikk Lainvoo unistab, et ühel päeval on meil kõigil võimalik elada jätkusuutlikes, tarkades ja nii bioloogiliselt kui ka

Dropdown

kõik artiklid

5 levinumat viga, mida kardinate valimisel vältida

Õigete kardinate valimine võib muuta ruumi tavalisest erakordseks. Siiski, kuna valikuid on palju, on lihtne teha vigu, mis võivad sinu dekoori rikkuda. Selles
ssb.ee
Õigete kardinate valimine võib muuta ruumi tavalisest erakordseks. Siiski, kuna valikuid on palju, on lihtne teha vigu, mis võivad sinu dekoori rikkuda. Selles postituses uurime viit levinud lõksu, mida kardinate valimisel vältida. Viga #1: Kangaste ja materjali tähtsuse eiramine Kangad on erineva kaalu, tekstuuriga ja läbipaistvusega, pakkudes erinevaid esteetilisi ja funktsionaalseid omadusi. Näiteks raske samet võib lisada luksust ja parandada isolatsiooni, samas kui õhuke lina laseb loomulikul valgusel läbi kumada, luues kerge ja õhulise tunde. Kaalu toa kokkupuudet päikesevalgusega ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.