Rohkema info nägemiseks:

ASK TEENUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 708; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ASK TEENUS OÜ kohta arvamuslugu!"

ASK TEENUS OÜ hetkeolukord

Juba 708 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

ASK Teenus OÜ on rohkem kui 25. aastat tegelenud naiste kergete rõivaste ja ametirõivaste tootmisega allhanketeenusena, millele hilisemal perioodil lisandus tantsuspordi rõivaste tootmine ja müük. Juba 2019. aastal ettevõtte tegevusala põhifookus muutus üsna oluliselt, rõivatootmisega jätkatakse edaspidi väiksemas mahus, peamiselt tantsuspordi rõivaste tootmise ja müügiga. 2022. aastal moodustasid ettevõtte tulud nii rõivatootmine kui kinnisvarahaldus, kinnisvara üürileandmine ja kinnisvara hindamisteenuse osutamine.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas ASK Teenus OÜ müügitulu põhitegevusest 86 369 eurot, mis on võrreldes eelmise majandusaastaga jäänud samasse suurusjärku. Suur osa kuludest on seotud õmblusteenuse sisseostuga ning tegevuste ümberstruktureerimisega. Aasta kokkuvõttes suudeti saavutada positiivne tulemus.

Müügitulust majandusaastal moodustas 30% Eestist välja ja 70% müük Eestisse.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

ASK Teenus OÜ põhieesmärgiks on järgmisel majandusaastal tantsurõivaste segmendi laiendamine - arendus- ja müügitöö tegevus teostatakse ettevõtte siseselt, kuid toomist ostetakse allhankena sisse. Juba 2019. aastal lisandunud uute tegevusvaldkondade, aga ka rõivatootmise osas on ootus saavutada 2022. aastaga samaväärne tulemus.

ASK TEENUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.