Rohkema info nägemiseks:

MAREPLEKS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud mitmekülgsele klaasi töötlemisele, pakkudes kvaliteetseid teenuseid alates lõikamisest ja trükkimisest kuni karastamise ja lamineerimiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas muuta oma ruumid elegantseks ja kaasaegseks? Marepleks on kõikehõlmav klaasitöötluse ettevõte, mis pakub laia valikut teenuseid, et täita teie kõige unikaalsemad ideed ja soovid. Meie pühendunud meeskond on spetsialiseerunud erinevate klaasitöötlustehnikatele, et tuua teie visioonid ellu.

Marepleksi karastamisteenus tagab, et teie klaas ei ole mitte ainult vastupidav, vaid ka turvaline. Meie eksperdid kasutavad tipptehnoloogiat, et klaas saaks vastu pidada igapäevasele kulumisele ja löökidele, tagades samas selle vastupidavuse. Meie kogenud meeskond valmistab spetsiaalselt teie vajadustele vastavaid klaaspakette. Kas vajate sooja- või heliisolatsiooni? Marepleks pakub kohandatud lahendusi, et tagada teie kodu või ärihoone optimaalne mugavus.

Kasutades täpseid lõikamistehnikaid, tagame klaasi täpsuse ja kvaliteedi, mis sobib ideaalselt teie projekti jaoks. Olgu tegemist aknaklaaside või dekoratiivsete klaaselementidega, Marepleks teab, kuidas luua täiuslikke lõikeid. Kui soovite personaliseeritud klaaslahendust, siis oleme siin teid abistamaks. Meie trükiteenused võimaldavad teil luua kohandatud disainiga klaaspindu, olgu selleks siis ärilogo, kunstiteos või mõni muu loov idee.

Marepleks pakub tugevaid ja vastupidavaid lamineerimisteenuseid, mis muudavad klaasi mitmekülgseks ja vastupidavaks materjaliks. Lamineeritud klaas on vastupidav niiskusele ja temperatuurimuutustele, muutes selle sobivaks mitmesugusteks rakendusteks. Kas soovite lisada oma interjöörile värvi ja elegantsi? Marepleksi taustvärvimisteenused võimaldavad teil valida erinevate värvitoonide vahel, et klaas vastaks täpselt teie disainieelistustele.

Meie professionaalsed tehnikud tagavad, et klaasi servad oleksid täpselt töödeldud, et vältida vigastusi ja anda klaasile viimistletud välimus. Tänu meie hoolikale servatöötlusele näeb teie projekt välja täiuslik igast nurgast vaadatuna.

Olenemata sellest, kas olete aknatootja, ehitaja, arhitekt või sisekujundaja, Marepleks on teie usaldusväärne partner klaasitöötluses. Meie meeskond, mis koosneb üle saja ala spetsialisti, on pühendunud teie projektidele ja valmis andma endast parima, et tagada teile ainulaadne ja kvaliteetne tulemus.

Ärge jätke võimalust kasutamata muuta oma ruumid kauniks ja funktsionaalseks klaasilahenduste abil. Võtke meiega kohe ühendust ja avastage lõputud võimalused, mida pakub meie professionaalne klaasitöötlusteenus. Oleme valmis kuulama teie ideid ja soove ning leidma teile parima lahenduse, mis rahuldab teie kõige nõudlikumad ootused.

Võtke meiega ühendust  juba täna!


KONTAKT

MAREPLEKS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Merily P.

Olen väga rahul Marepleksi professionaalsuse ja kiire teenindusega.

- Kertu E.

Nende tähelepanelikkus detailidele ja kliendi soovidele on imetlusväärne!

- Jaan T.

Suurepärane klaasitöötlus, täpsus ja kiirus!

- Jaan T.

Suurepärane klaasitöötlus, täpsus ja kiirus!

MAREPLEKS OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühingu MAREPLEKS müügitulu oli 2022 aastal 8,05 miljonit eurot, mis on 14% rohkem kui 2021. aastal. Põhitegevusalaks 2022.a. oli endiselt klaaspaketi ja lamineeritud turvaklaasist toodete tootmine, tasapinnalise klaasi hulgi- ja jaemüük. Algmaterjalina kasutati Euroopa klaasitehastes toodetud klaase. Klaas ja sellest valmistatud tooted realiseeriti 83% Eestis, 10% eksporditi Lätti, 5% Rootsi ja 2% Soome. Ekspordi osakaal on võrreldes 2021. aastaga 1% võrra langenud. 2023. aastal üritame kasvatada müügimahtusid, sealhulgas ekspordi osatähtsust, ning kindlustada ettevõtte turupositsioone.

Dropdown

kõik artiklid

Kuhu küündib klaasitöötlusmaagia?

Kas olete kunagi lebanud diivanil, unistades kodust, mis kiirgab elegantsi ja stiili? Või äkki planeerinud äriruume, mis peegeldavad teie ettevõtte professionaa
ssb.ee
Kas olete kunagi lebanud diivanil, unistades kodust, mis kiirgab elegantsi ja stiili? Või äkki planeerinud äriruume, mis peegeldavad teie ettevõtte professionaalsust ja innovatsiooni? Marepleks astub sisse kui teie klaasitöötluse maag, avades ukse maailma täis lõpmatuid võimalusi, kuidas muuta iga unistus klaasiks. Marepleksi eksperdid pakuvad teile mitmekülgseid teenuseid, mis hõlmavad kõike alates karastamisest ja lamineerimisest kuni trükkimise ja eripakettide tootmiseni. Me ei näe lihtsalt klaasi; me näeme teie unistusi, mida suudame muuta käega katsutavaks reaalsuseks. Karastamine tagab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.