Rohkema info nägemiseks:

PIIBELEHT ARENDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1977; jälgijaid - 89. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PIIBELEHT ARENDUS OÜ kohta arvamuslugu!"

PIIBELEHT ARENDUS OÜ hetkeolukord

Juba 1977 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 89 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Piibeleht Arendus on 1995. aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev kinnisvaraettevõte. Ettevõtte peamisteks tegevusaladeks on elamu-, äri- ja tootmismaade arendamine ja müük. Firma kuulub konsolideerimisgruppi AS Vestman Energia.

Üldised majandustulemused

Ettevõtte aruandeaasta käive oli 420 tuh (2021; 1,3 mln) eurot, millest 91% moodustas arendatud kruntide müük ja 2% põllumaa rent ning ülejäänu tugiteenuste müük seotud osapooltele. Ettevõte tegeles 2022. aastal aktiivselt viimaste kruntide müügiga Tartu vallas, Vahi Tööstuspargis. Samuti tegeldi uue kliimaneutraalse elamupiirkonna detailplaneeringu koostamisega Tartu vallas, Raadi alevis asuvatel kinnistutel, planeeringuala suurus ligikaudu 50 ha.

Müügitulu koosnes 100% müügist Eesti Vabariiki. Ettevõtte majandusaasta tulemiks kujunes -4374 euro suurune kahjum (2021: 1,7 mln eur kasum).

Personal

Ettevõtte keskmine töötajate arv majandusaastal oli 2 (2021: 2). Arvestatud palkade ja lisatasude kogusumma oli 48 tuh (2021: 45 tuh) eurot, sealhulgas juhatuse töötasud 14 tuh (2021: 16 tuh) eurot. Juhatuse liikmele makstakse lepingu lõpetamise korral kahekordse keskmise kuutasu suurune hüvitis.

Investeeringud

Aruandeaastal investeeris ettevõte kinnistute soetamisse Raadi alevi detailplaneeringualal ja detailplaneeringu koostamisse 925 tuh eurot (2021: 50 tuh eur). 2023. aastal on kinnistute soetamisse ja arendamisse planeeritud investeerida veel ca. 1 mln eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Ettevõtte põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on viimaseVahi Tööstuspargi krundi müük ja

Tartu valla, Raadi laevi kinnistute detailplaneeringu kehtestamine.

OÜ Piibeleht Arendus juhatus kinnitab, et ettevõtte igapäevase majandustegevuse juhtimisel on lähtutud Eesti Vabariigis kehtivatest seadustest, põhikirjast ja osanike korraldustest.

Madis Soodla

Juhataja

PIIBELEHT ARENDUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.