Rohkema info nägemiseks:

ATEA AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6693; jälgijaid - 156. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta ATEA AS kohta arvamuslugu!"

ATEA AS hetkeolukord

Juba 6693 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 156 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Atea AS on suurim infotehnoloogiliste terviklahenduste ja teenuste pakkuja Põhjamaades ja Balti riikides, tegutsedes Norras, Rootsis, Taanis, Soomes, Leedus, Lätis ja Eestis. Enam kui 88 Atea kontoris on kokku üle 8000 töötaja. Tänu strateegilisele partnerlusele tuntud globaalsete IT tootjatega tagame oma klientidele väga hea toodete ja teenuste tarnevõime paljudes ärivaldkondades.

Atea tegevusvaldkondadeks on:

IT kasutajalahendused: IT-alane nõustamine o Arvutite ja lisaseadmete müük o IT kaardistamine o Arvutikasutaja tugiteenus o IT projektide juhtimine o Lõppkasutaja seadmete keskse halduse teenused o IT strateegia o Hallatud printimisteenus o IT juhtimine

Serverikeskuste lahendused Kommunikatsioonilahendused o Pilvelahenduste integratsioon o Konverentsisüsteemid nõupidamisruumidesse o Digitaalse arhiivi lahendused o Multimeedia esitlussüsteemid o Kesksed varunduslahendused o Serverteenuste väljaehitamine ja tugi Turvalahendused o Arvutivõrgulahendused o Infotehnoloogilised turvalahendused ja konsultatsioon o Hoonete läbipääsusüsteemid

IT riist- ja tarkvara e-kaubandus o Videovalve süsteemid.

o https://www.atea.ee/eshop/ o Ruumide valve- ja häiresüsteemid o Tuleohutuse süsteemid (ATS, gaaskustutus).

o Tulevälistus

AS Atea pakub oma klientidele kõige laiemat valikut IT-infrastruktuuri toe ja nõustamise alal, nii avalikus kui ka erasektoris. Oleme paljudele maailma juhtivatele tehnoloogiaettevõtetele parim edasimüügipartner, sealhulgas Microsoft, Apple, Cisco, HPE, IBM, Lenovo, VMware ja Delli Technologies.

Ateal on oma peamiste tehnoloogiapartnerite seas kõrgeim Partner sertifikaat.

IT-infrastruktuuri turg kasvab jätkuvalt, kuna organisatsioonid suurendavad oma kulutusi infotehnoloogiale, et tõhustada oma võimalusi ja ümber kujundada oma tegevust. Atea äristrateegia on tegutseda oma klientidele täisteenindust pakkuva IT-infrastruktuuri partnerina, võimaldades klientidel edukalt ellu viia oma digitaalse ümberkujundamise algatusi ja hallata oma järjest keerukamaid IT- keskkondi. Usaldusväärse IT-partneri positsiooni väljateenimiseks pakub Atea täielikku valikut IT- infrastruktuuri lahendusi koos kõrgelt koolitatud teenindusmeeskonnaga, kes toetab kliente nende IT- investeeringutest maksimaalse kasu saamiseks.

Atea müügikäive oli 2022 aastal 30 miljonit eurot. Enim suurenes aastaga IT haldusteenuste ning töökoha terviklahenduste müük. IT haldusteenuste müügitulu kasvas aastaga 4,8%.

Riistvara osas näeme lähitulevikus turu kasvu kiirenemist, kuna organisatsioonid on COVID-pandeemia ajal töökohainvesteeringuid edasi lükanud ning nüüd on vaja oma IT-seadmeid hooldada ja uuendada.

Samuti ootame suuremat nõudlust koostöölahenduste, näiteks videokoosolekuruumide järele, kuna organisatsioonid on harjunud digitaalse suhtlusega komandeeringute ja füüsiliste koosolekute tõhusa asendajana. Kasvab ka võrgu uuendamine, et toetada suurenenud sidenõudeid, tõhustada võrgu turvalisust ja kohaneda uute standarditega.

ATEA AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.