Rohkema info nägemiseks:

K.U.MELL AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3468; jälgijaid - 49. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta K.U.MELL AS kohta arvamuslugu!"

K.U.MELL AS hetkeolukord

Juba 3468 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 49 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

1. Sissejuhatus

AS K.U. Mell (edaspidi “Aktsiaselts”) on Eesti kapitalil põhinev ehitusettevõte, mis alustas majandustegevusega 1990 aastal. Tegeletud on maaparandusehitusega, keskkonnakaitse rajatiste ehitusega, sidekommunikatsioonide ja elekterside ehitusega, ühisveevärgiteenuse osutamisega, maavara kaevandamisega.

Aktsiaselts on alates 2011 aastast Eesti Kaubandus – Tööstuskoja liige.

2. Registreeringud

Eesti Majandustegevuse Registris (MTR) ja Maaparandusalal tegutsevate ettevõtjate registris (MATER) omab AS

K.U.Mell järgmisi registreeringuid: • EEH008743 Ehitus, raudteerajatiste ehitus; • EH10090412-0001 Ehitus, hoonesisene või selle juurde kuuluv veevarustuse või kanalisatsioonisüsteem; ühisveevärk või -kanalisatsioon; • MO0034-00 Maaparandussüsteemi omanikujärelvalve; • ME0034-00 Maaparandussüsteemi ehitamine.

3. Kvaliteedi- ja keskkonnapoliitika

Aktsiaselts soovib olla kliendikeskne, muuta ettevõtte toimimine efektiivsemaks, vähendada oma tegevusest tulenevaid negatiivseid keskkonnamõjusid ning täiustada ja parendada järjekindlalt oma juhtimissüsteemi. Oma tegevuses lähtuvad aktsiaseltsi töötajad headest tavadest, standarditest ja tegutsevad vastavuses asjakohaste keskkonnaõigusaktide ning muude nõuetega.

Nende põhimõtete elluviimiseks aktsiaselts: • pakub klientidele professionaalset, nõuetele vastavaid tooteid ja teenuseid tähtaegselt, kasutades selleks kaasaegseid ja kvaliteetseid seadmeid ja materjale; • analüüsib ja parendab oma tegevust, tuginedes klientide tagasisidele ning koostöös kliendiga leiab optimaalsed lahendused; • kasutab usaldusväärseid alltöövõtjaid ja hankijaid; • tõstab töötajate koolitusega nende kvalifikatsiooni ja keskkonnateadlikkust, teavitab kõiki töötajaid ettevõtte kvaliteedi- ja keskkonnapoliitikast ning –eesmärkidest; • kasutab säästlikult loodusressursse; • keskkonna saastamise vältimiseks minimeerib ehitamisega kaasnevaid kahjulikke keskkonnamõjusid, pöörates tähelepanu jäätmete tekke vähendamisele ning turvalise jäätmekäitluse korraldamisele; • kasutab majanduslike võimaluste piires ettevõtte tegevusest põhjustatud negatiivseid keskkonnamõjusid vähendavaid või leevendavaid tehnoloogiaid; • on loonud keskkonna- ja inimsõbraliku töökeskkonna, kus arvestatakse töötajate vajaduste ja soovidega.

Ettepanekute tegemise õigus töötingimuste ja töökeskkonna parendamiseks on igal töötajal.

Ettevõtte kvaliteedi- ja keskkonnapoliitika elluviijateks on kõik aktsiaseltsi töötajad ning poliitika järgimist

K.U.MELL AS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.