Rohkema info nägemiseks:

CIPAX EESTI AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2970; jälgijaid - 55. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta CIPAX EESTI AS kohta arvamuslugu!"

CIPAX EESTI AS hetkeolukord

Juba 2970 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 55 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Aktsiaselts Cipax Eesti on tootmisettevõte, mille põhitegevuseks on rotatsioonivalu meetodil plastmasstoodangu valmistamine. Ettevõte alustas tegevust 1994. aastal ja kuulub Rootsis asuvale XANO kontsernile. Rotatsioonivalu ettevõtete töö paremaks koordineerimiseks on loodud kontsernis grupp Cipax Industri AB, kuhu kuuluvad rotatsioonivalu ettevõtted Rootsis,

Norras ja Eestis.

Aktsiaselts Cipax Eesti müügitulu oli 2022. aastal 14 929 419 eurot, mis on võrreldes eelmise majandusaastaga kasvanud 8,9% . Käibe kasv saavutati tänu hindade tõusule, aga meie sihtturud ei kasvanud. Ärev olukord maailmas mõjutas samuti tellimuste vähenemist.

Müügihindade tõus oli tingitud sisendhindade suurenemisest. Sisendhindade kasvu vedajad olid energiakandjad ja toormaterjal.

Müügihindade kasvust lähtuvalt tuli ka ette tellimuste tühistamisi ja nii öelda luksuskaupade tellimuste ära jäämisi.

Kuid oli ka positiivseid muutusi müügiprotsessis. Ettevõttes alustas tööd standardtoodete müügimees, kelle vastutusalas on Soome ja Baltikumi müük. Soomes suutsime kasvatada meie standard maa-aluste toodete müüki 50%.

Jätkasime koostööd Saksa kliendiga veepuhastusjaamade koostamisega.

Jätkus koostöö Soome kliendi Valtra traktoritehasega, kes on jätkuvalt meile suurim klient.

Kliendiga koostöös toimus uute toodete juurutamine ja uute valuvormide tellimine.

Järjepidevalt toimub ettevõttes aktiivne tootearendus klientide toodetele ja ka standardtoodetele. Valmistame klientidele toodete tootmiseks valuvorme, mille projekteerimisega tegelevad meie ettevõttes kaks inseneri.

2021. aastal soetasime uue CNC masina, mis on vajalik toodete järeltöötlemiseks. Selle masina kasutuselevõtu efektiivsus on end tõestanud ka 2022 aastal.

Seoses tellimuste langusega 2022. aastal oleme vähendanud meie koosseisu 17 töötaja võrra.

Keskkonna-ja sotsiaalsed mõjud

Cipax Eesti AS tootmistegevus omab keskkonnakaitselisest aspektist mõju keskkonnale.

Ettevõttes on nõuded ja eesmärgid , et oma majandustegevusega kaasnevaid mõjusid kontrolli all hoida. Juhindutakse keskkonnakaitse nõuetest, mis on peamiselt seotud gaasi kasutamisega tootmisprotsessis. Nõuetele vastavust tõestab keskkonnajuhtimissüsteemi sertifikaat ISO 14001:2015.

Cipax Eesti AS kasutab toormena ka taaskasutatavat materjali. 2022. aastal investeeriti tootmisjääkide purustaja soetamisse, mille kasutamisega toimub osaline ümbertöötlus toorme uueks ringlusse suunamiseks. Näeme ette ka suuremat turunõudlust sellisele materjalile.

Sotsiaalses mõistes on ettevõttel positiivne mõju, sest ettevõte annab piirkonnas tööd rohkem

CIPAX EESTI AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.