Rohkema info nägemiseks:

KPMG BALTICS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7704; jälgijaid - 99. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta KPMG BALTICS OÜ kohta arvamuslugu!"

KPMG BALTICS OÜ hetkeolukord

Juba 7704 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 99 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõttest

KPMG Baltics OÜ on äriühing, mis pakub laias valikus auditi-, maksu- ja ärinõustamisteenuseid avaliku ja erasektori organisatsioonidele ning eraisikutele. KPMG-d iseloomustab auditi ja nõustamisteenuste kõrge kvaliteet ning kliendikesksus ja vastutustundlikkus.

KPMG Baltics OÜ on registreeritud audiitorühing (tegevusluba nr 17). Me oleme osa üleilmsest KPMG ärinõustamisfirmade võrgustikust, mille enam kui 236 000 töötajat maailma 144 riigis on pühendunud kvaliteetse ning usaldusväärse nõustamisteenuse ja suurepärase klienditeeninduse pakkumisele. Iga KPMG

International liikmesfirma on oma tegevuses sõltumatu ning vastutab oma kohustuste täitmise eest, st ei

KPMG International ega ükski selle liige ei vastuta ühegi teise liikmesfirma kohustuste täitmise eest.

KPMG alustas Eestis tegevust 6. veebruaril 1992. Oleme seega pikima ajaloo ja kogemusega juhtiv rahvusvaheline (n.n Big 4) audiitorfirma Eestis. Oleme Big 4 audiitorfirmadest konkurentsitult kiireima käibe kasvuga ning ainus, kes lisaks Tallinnale omab märkimisväärset kontorit Tartus, mis võimaldab olla lähemal meie Lõuna-Eesti klientidele ning nende vajadustele kiiremini ja paindlikumalt reageerida.

KPMG on ainus Eesti Big 4 audiitorettevõte, kes organisatsiooniliselt ei kuulu mitte Ida- ja Kesk-Euroopa vaid Põhjamaade regiooni. 2017. aastal alguse saanud tihe integratsioon KPMG Soome ja

Skandinaaviamaadega on nelja aastaga kahekordistanud nii meie müügitulu kui töötajate arvu Eestis.

Koostöö Soome ja teiste Põhjamaade KPMG ettevõtetega on võimaldanud meil parimaid äripraktikaid ja innovatsiooni rakendades teha arenguhüppe ning nii täna kui tulevikus üha paremini vastata oma klientide vajadustele, osutada keerulisemaid ja kvaliteetsemaid äriteenuseid, suurendada töötajate teadmisi ja kogemusi ning igakülgselt tugevdada organisatsiooni mainet ja kuvandit.

KPMG Baltics OÜ omanikud majandusaasta aruande allkirjastamise kuupäeva seisuga on Eesti vandeaudiitorid Andris Jegers (kutsetunnistus nr 171), Indrek Alliksaar (kutsetunnistus nr 446), Eero Kaup (kutsetunnistus nr 459), maksuteenuste teenuseliini juht Joel Zernask ning nõustamisteenuste teenuseliini juhid Hanno Lindpere ja Tarmo Toiger (kõik 13,3333%lise osalusega) ning Soome Vabariigi äriühing KPMG

Oy Ab 20%lise osalusega.

KPMG Baltics OÜ kontserni kuulus 2021/2022 majandusaastal lisaks emaettevõttele üks tütarettevõte:

KPMG Raamatupidamisteenused OÜ. KPMG Raamatupidamisteenused OÜ osutab raamatupidamisteenuseid Eesti Vabariigis.

KPMG kaubamärgi all tegutseb Eestis ka Advokaadibüroo KPMG Law OÜ, mis pakub kõrgetasemelist õigusnõustamisteenust Eesti ja rahvusvahelistele ettevõtetele ning eraisikutele. Advokaadibüroo KPMG Law

OÜ omanikuks on vandeadvokaat Karin Oras (100%).

Meie strateegia

KPMG strateegiliseks eesmärgiks on olla audiitor- ja ärinõustamisteenuste pakkujate hulgas selgelt eelistatud koostööpartner, the Clear Choice. Soovime, et kliendid tajuvad meie selget eristumist konkurentidest, meie töötajad loovad organisatsioonile erakordselt suurt väärtust ning avalikkus usaldab meid.

Otsus KPMG eristuva paremuse osas sünnib inimeste südametes. See kajastub igaühes meist ning sama tunne teeb KPMG-st eelistatud koostööpartneri rahvusvahelistele suurettevõtetele, börsiettevõtetele, tööturu osalistele ja ühiskonnale. KPMG on nii Eestis kui maailmas eelistatud koostööpartner üha enamate ettevõtete ja organisatsioonide jaoks.

Majandustulemuste kokkuvõte 2021/2022 majandusaastat võib KPMG Baltics konsolideerimisgrupile lugeda edukaks. Konsolideeritud müügituluks kujunes 14,7 miljonit eurot, mis oli eelmisest majandusaastast 28% suurem. Majandusaasta tulemust mõjutas peamiselt aktiivne koostöö KPMG Põhjamaade ettevõtetega, eriti nõustamisvaldkondades, mis tagas meie tegevuse stabiilsuse ning võimaldas kõigil teenuseliinidel käivet suurendada.

2021/2022 majandusaasta lõpu seisuga oli KPMG Baltics OÜ-s 231 töötajat (2020/2021 majandusaastal 183 töötajat). Töötasude kogusumma koos sotsiaal- ja töötuskindlustusmaksudega moodustas 9,81 miljonit (2020/2021 majandusaastal 7,29 miljonit) eurot. Juhatuse liikmetele arvestatud tasud olid 195 tuhat

KPMG BALTICS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.