Rohkema info nägemiseks:

ELISOR AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 802; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ELISOR AS kohta arvamuslugu!"

ELISOR AS hetkeolukord

Juba 802 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2021. aastal oli AS Elisor müügitulu 15,5 tuhat eurot (2020. aastal 15,1 tuhat eurot). Aruandeaasta kasum oli 1674 eurot (2020. aastal 23 eurot).

Kõik AS Elisor müügitulu 2021. aastal on tekkinud tegevusest Eesti Vabariigis.

Aastal 2022 tegevussuunad on: 1. Jätkata lihtsustatud korras hoonete juurdeehitusprojektide koostamist, samuti hoonete ülesmõõdistust mõõdistusprojektide ja mõõdistusjooniste tomikute vormistamiseks.

2. Otsida väljundeid ehitusfirmade hulgast, et teostada neile geodeetilisi töid ehitusplatsidel, ehitustel, aga ka geodeetiliste alusplaanide koostamiseks.

3. Jätkata lepingute täitmist seoses kohalike omavalitsuste ja Maa-ameti poolt tellitud maa riigi- ja munitsipaalomandisse jätmise toimingutega.

4. Jätkuvalt tuleks osaleda riigihangetel, mis on seotud maade munitsipaliseerimise, maa riigi omandisse jätmise, aga ka geodeetiliste alusplaanide mõõdistamise ja koostamisega.

5. Jätkata 2022. a uute ehitiste ja rajatiste kontrollmõõdistamist, et selgitada ehitiste vastavust projektidele, nende seadustamiseks.

Aruandeaastal investeeringuid põhivarasse ei tehtud.

ELISOR AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.