Rohkema info nägemiseks:

VEEBERI ELEKTRITÖÖDE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1090; jälgijaid - 16. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VEEBERI ELEKTRITÖÖDE OÜ kohta arvamuslugu!"

VEEBERI ELEKTRITÖÖDE OÜ hetkeolukord

Juba 1090 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Veeberi Elektritööde OÜ on asutatud 24. jaanuaril, 1992. aastal ning ettevõtte põhitegevusalaks on madal-, kesk- ja kõrgepinge elektrivõrkude ja -süsteemide ehitus.

2022. aasta eesmärgiks oli erinevate kriisidega (energiakriis, tervisekriisi oht, kõrge inflatsioon, sõda Ukrainas jms) kohanemine ning nende taustal jätkata oma tavapärast tegevust ning pakkuda tihedas konkurentsis kvaliteetset teenust. Suures plaanis saime hakkama ja võrreldes 2021. aastaga suutsime ka käivet kasvatada, kuid eelnevalt mainitud kriiside tõttu kogunes sel aastal kasumi asemel hoopis kahjum. Oma jälje jätsid nii kõrge elektri- kui ka kütusehind ja palgasurve. Samuti ka vananev masinapark nõudis töös olemiseks suuri kulutusi.

2023. aastal on oluline olla endiselt hinnatud ja vajalik püsiklientide jaoks, hoida väljakujunenud mainet ning teha tööd ka uute klientide leidmiseks. Paraku on kriisid endiselt päevakorras, sõda Ukrainas pole kaugeltki läbi, lisandunud on euribori tõus ja ka hirm maksutõusudega kaasneva ees ning kõik see annab tugevalt tunda ka töö leidmisel, kliendid on äraootaval seisukohal.

Püüame taaskord hakkama saada, olulisi investeeringuid ei planeeri, samuti pole plaanis ettevõtet laiendada.

VEEBERI ELEKTRITÖÖDE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.