Rohkema info nägemiseks:

HOTELL TÄHETORNI OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1548; jälgijaid - 13. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta HOTELL TÄHETORNI OÜ kohta arvamuslugu!"

HOTELL TÄHETORNI OÜ hetkeolukord

Juba 1548 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 301 korda.

Tegevusaruanne 2022

Hotell Tähetorni OÜ jätkas 2022a. traditsioonilise äritegevusega,majutusteenuse pakkumisega Tallinnas,Nõmmel Tähetorni Hotell.

Hotell Tähetorni OÜ majandustulemustele avaldas mõju poliitiline keskkond ja riigi poolt kehtestatud majanduspoliitilistest prioriteetidest kinnipidamine, välisturismi suurendamiseks Eestis. Eesti riikliku turismiarengukava eesmärkidega muuta Eesti läbi pideva tutvustamise välisriikides sealsetele turistidele atraktiivseks kohaks reisimiseks, avaldas ka ettevõttele mõju turistide külastatavuse suurenemise näol. Hotell

Tähetorni OÜ avaldas positiivset mõju ka seadusandlik keskkond, majutuse pealt maksustatav 9-protsendiline käive.

Hotell Tähetorni OÜ tegevust ei ole tugevalt hooajaliselt sõltuv, kuid vähesel määral avaldas mõju majutuse täituvuse poolest suve turismihooaeg. Suvehooajal võis märgata just ida poolt saabuvate ehk vene turistide arvu suurenemist. Väiksemat suurenemist suvehooajal võis märgata ka leedu ja läti turistide arvelt. Vene turistide puhul võis märgata ka mõningast täituvuse vähenemist aastavahetuse ning vene jõulude ajal.

Hotell Tähetorni OÜ näol on tegemist väikse töötajaskonnaga ettevõttega ning sotsiaalsed mõjud töökohtade loomisel ja tööhõive struktuuris on minimaalsed.

Kuna Hotell Tähetorni OÜ ei ole avalikul börsil noteeritud, ettevõte kuulub ainuomanikule, siis puuduvad ka igasugused aktisa hindadega ja börsikurssidega seonduvad riskid. Ainuke koht kus mõningane risk tekkis oli laenuintressi suurenemine. Kuna laen on võetud muutuva intressiga, siis poole aasta jooksul vähenenud Euribor vähendas ka tagasimatstavat summat.

2022.a. moodustas Hotell Tähetorni OÜ müügitulu 289532 eurot Müügitulust moodustas majutusteenus 90 % ja toitlustamine 10 % .

Hotell Tähetorni OÜ puhaskasumiiks kujunes 21 827 eurot

Hotell Tähetorni OÜ keskmine töötajate arv oli 8 ja tööjõukulud ettevõttes moodustasid 110 076 eurot .

Juhatus koosneb ühest liikmest ja 2022.a. juhatuse liikmele töötasu ei makstud.

Põhitegevuseks järgmisel aastal on turuposiotsiooni säilitamine ja kindlustamine, teeninduskultuuri parandamine ja numbritubades sanitaarremondi tegemine.

HOTELL TÄHETORNI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.