Rohkema info nägemiseks:

INTRAC EESTI AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
INTRAC tegutseb peamiselt Eesti turul pakkudes klientidele metsa-, ehitus-, materjalikäitlus- põllumajandusmasinaid, aia- ja väiketehnikat, lisaseadmeid.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Markus S.

INTRAC Eesti mitmekülgne tootevalik erinevates kategooriates on teinud neist usaldusväärse partneri minu ettevõttele. Nende pühendumine kvaliteedile ja teenindusele on märgatav ning nende valik aitab rahuldada erinevate tööstusharude vajadusi.

- Lauri O.

Nende lai valik erinevaid metsandusseadmeid on aidanud mul tõhusalt ja efektiivselt metsatöid teostada. Lisaks on INTRACi meeskond alati olnud valmis jagama oma teadmisi ning pakkuma parimat teenindust.

- Karmen F.

Nende mitmekülgsed masinad on aidanud lihtsustada materjalide käitlemist ning suurendada meie tootlikkust. INTRACi tootevalik ja teenused on olnud suurepärane ressurss meie igapäevatöös.

INTRAC EESTI AS tegevusaruanne 2022

INTRAC Eesti AS on ettevõte, mille peamine tegevusvaldkond hõlmab metsa-, ehitus-, põllumajandus- ja materjalikäsitlusmasinate ning nende lisavarustuse ja varuosade müüki, hooldust ja remonti. Lisaks sellele pakub ettevõte ka masinate väljarentimise teenust. INTRAC Eesti AS on ka Husqvarna metsa- ja aiatehnika müügi ja hooldusega tegelev ettevõte. Ettevõte esindab Eestis mitmeid tuntud kaubamärke. Nende hulka kuuluvad John Deere Forestry, mis on tuntud oma metsalangetus- ja väljaveotraktorite poolest; Manitou, mis on spetsialiseerunud materjalikäsitlusmasinatele; Develon, mis on tuntud oma

Dropdown

kõik artiklid

Corle uue rasketehnika tarnib INTRAC

Corle peamiste ärisuundade pikaajaliseks toetamiseks tarnib INTRAC Eesti neli tipptasemel ekskavaatorit. Ekskavaatorid on erinevas suuruses ning vahetavad välja
ssb.ee
Corle peamiste ärisuundade pikaajaliseks toetamiseks tarnib INTRAC Eesti neli tipptasemel ekskavaatorit. Ekskavaatorid on erinevas suuruses ning vahetavad välja senise rasketehnikapargi. Uute ekskavaatorite tootjaks on maailmas jõuliselt kanda kinnitanud Lõuna-Korea tootja Doosan. Üheskoos ekskavaatoritega tarnitakse spetsiifilised lisaseadmed ning paigaldatakse videojälgimissüsteem. Corle juhatuse esimehe Priit Uuemaa sõnul on tegemist sammuga, mis toetab ettevõtte pikaajalist strateegiat kasvada võrguehitusvaldkonna kõige efektiivsemaks tegijaks turul. Uue masinapargi väärtus on 0,5MEUR.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.