Rohkema info nägemiseks:

SUVENIIR OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 849; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SUVENIIR OÜ kohta arvamuslugu!"

SUVENIIR OÜ hetkeolukord

Juba 849 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 16 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Suveniir põhitegevus on jae- ja hulgikaubandus, suveniiride, käsitöötoodete ja väärismetalli müük. Suurema osa kaupadest ostame sisse

Eesti Vabariigist, kuid ka Ameerika Ühendriikidest, Taanist, Leedu Vabariigist ja Inglismaalt.

2022.aasta realiseerimise netokäive oli 20 316 eurot. Võrreldes 2021.aastaga on käive langenud 13 683 eurot .Käive langes kuna 2022.aastal töötas OÜ Suveniir kauplus osalise tööajaga seoses viiruse poolt põhjustatud haiguse COVID-19 levikuga. Ka kaupade suur hinnatõus ja üldine inflatsioon mõjutasid klientide ostujõudu.

Tiheda konkurentsi tõttu pöörame senisest rohkem tähelepanu müügil olevatele ja uutele kaubagruppidele ning kulude vähendamisele.2023.aastaks plaanime käibe kasvu 3% või vähemalt 2022.aasta käivet säilitada.

Arved on tasutud õigeaegselt.

Ettevõttes töötas 2022.aastal keskmiselt 1 osalise tööajaga töötaja ning nende tema palga ja lisatasude kogusumma oli 2 252 eurot.

Ettevõtte juhatus koosneb kahest liikmest, seejuures juhatuse esimees tegutseb ka tegevdirektorina. Juhatuse liikmetele juhatuse töö eest eraldi töötasu ei ole makstud. Juhatuse liikmetele nende lepingu lõpetamise korral hüvitust ei maksta.

SUVENIIR OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.