Rohkema info nägemiseks:

SALME PÕLLUMAJANDUSE OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1437; jälgijaid - 7. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta SALME PÕLLUMAJANDUSE OÜ kohta arvamuslugu!"

SALME PÕLLUMAJANDUSE OÜ hetkeolukord

Juba 1437 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Salme Põllumajanduse OÜ põhitegevusalaks 2022. aastal oli piima tootmine, mille peamiselt realiseerisime Saaremaa Piimatööstusesse. Osa müügist moodustas ka veiseliha ja veised üleskasvatamiseks. Väikese osa müügitulust tuli veel kodulindude toodangust. Lihaks müüsime loomad põhiliselt Saaremaa Lihatööstusele, üleskasvatamiseks läksid loomad enamuses Raka Kogumiskeskusesse. 2023. aastal soovime müüa loomi väljaspoole Eestit, kust loodame saada kõrgemat hinda.

2022. aastal soetasime liisinguga uue kombisilopressi, kombiheinaseemnekülviku koos põllurullidega. Veel ostsime karjamaaäkked karjamaade parendamiseks, mille metssead olid üles tõngunud. Uusi maid ei ostnud. Kulud kasvavad endiselt, eriti jõusööt. Piima kokkuostuhind oli 2022.

aastal hea, kuid 2023. aastal see langeb järsult. Seega suuremaid investeeringuid me ei planeeri Jätkame edasi rohumaade uuendamist.

SALME PÕLLUMAJANDUSE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.