Rohkema info nägemiseks:

RAIN TRANSPORT AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie autopargis on üle 150 veovahendi, mis sõidavad igapäevaselt üle Eesti ja toimetavad saadetisi pakist treileriteni. Täidame päevas keskmiselt 500 tellimust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alustasime oma teekonda juba 1992. aastal Tartus, kus sündis Rain Transport AS. Meie juured ulatuvad tagasi hulgikaubandusketi päevadesse, kuid oleme aja jooksul kasvanud ning muutunud tuntud ja hinnatud partneriks sadadele ettevõtetele.

Kliendid iseloomustavad meid kui usaldusväärset partnerit, kes pakub ennekõike rahulolu ja kindlustunnet. Me hoolime oma klientidest südamest ning oleme alati valmis neid toetama. Oleme tuntud oma paindlikkuse ja pingutuste poolest, et tagada kauba õigeaegne ja turvaline kohaletoimetamine. Meie jaoks on oluline pidev areng ning pikaajalised partnerlussuhted, mida oleme suutnud hoida juba üle 30 aasta.

Meie autopark koosneb üle 150 veoühiku, millele oleme viimase viie aasta jooksul investeerinud 1,4 miljonit eurot, tagamaks meie teenuste kvaliteedi ja efektiivsuse.

Alates aastast 2021 oleme viinud oma juhtimissüsteemid ja keskkonnanõuded vastavusse ISO 9001 ja ISO 14001 standarditega, mis kinnitavad meie pühendumust kvaliteedile ja keskkonnasõbralikkusele.

Meie ajalugu on täis olulisi verstaposte:

  • 2013. aastal avasime uue terminali Tartus.
    1. aastal avasime uue terminali Pärnus.
    1. aastal avasime terminali Rakveres ning uue terminali Tallinnas.
    1. aastal avasime uue terminali Jõhvis.
    1. aastal kolisime Rakvere terminali Jõhvi.
    1. aasta novembrist tegeleb kaupade transpordi ja terminaliteenustega seotud äritegevus vastavalt lepingule Kaubaekspress OÜ-ga.

Muutuste ja arengute keskel on üks asi jäänud püsima - meie pühendumus ja kirg oma klientide teenindamisel ning kauba turvalisel transportimisel.

Täname, et olete valinud meid oma transpordipartneriks!

Võtke meiega ühendust!

RAIN TRANSPORT AS kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis A.

Tõeline kliendikesksus - tänan meeldiva kogemuse eest!

- Kaupo O.

Kindel ja turvaline valik, alati õigel ajal kohal.

- Karl S.

Parim valik kauba transportimiseks - suurepärane teenindus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ISO 9001:2015 ja 14001:2015 — Rain Transport

Rain Transport AS on pühendunud kõrgeimate standardite järgimisele nii kvaliteedijuhtimises kui ka keskkonnakaitse osas. Meie ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 sertifikaadid kinnitavad meie pidevat püüdlust täiuslikkuse poole ning meie juhtpõhimõtted määratlevad meie tegevuse aluspõhimõtted. Võtmevaldkonnad, millele pöörame tähelepanu: Kliendi rahulolu : Meie eesmärk on tagada klientide rahulolu, vastates nende vajadustele ja ootustele ning pakkudes neile kõrgetasemelist teenindust. Majanduslik tulusus : Jälgime hoolikalt meie tegevuse majanduslikku efektiivsust, tagamaks optimaalse

Rain Transport AS 

Dropdown

kõik artiklid

Transport — Rain Transport

Rain Transport AS on loodud 1992. aastal, algusega Tartu hulgikaubandusest. Tänaseks päevaks oleme kasvanud tunnustatud ja hinnatud koostööpartneriks sadadele e
ssb.ee
Rain Transport AS on loodud 1992. aastal, algusega Tartu hulgikaubandusest. Tänaseks päevaks oleme kasvanud tunnustatud ja hinnatud koostööpartneriks sadadele ettevõtetele, kes vajavad usaldusväärset ja kiiret kauba transporti. Meie klientide rahulolu on meie prioriteet number üks. Meie ettevõtte identiteet on kantud põhimõttest hoolida igast kliendist, pakkuda paindlikkust ning tagada, et kaup jõuaks õigel ajal õigesse kohta. Meie eesmärk on luua kindlus ja rahulolu igas transpordiprotsessi etapis. Üks oluline aspekt, mis eristab meid teistest, on pidev areng ja pikaajaliste

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.