Rohkema info nägemiseks:

ETTER REKLAAM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 719; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ETTER REKLAAM OÜ kohta arvamuslugu!"

ETTER REKLAAM OÜ hetkeolukord

Juba 719 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Etter Reklaam asutati 1996 aastal kahe eraisikust osaniku poolt. Alates 2017 aastast on ettevõttel üks eraisikust osanik.

Ettevõtte põhitegevuseks oli 2022.aastal visuaalse reklaami valmistamine vastavalt tellimustele.

Ettevõte tegeleb ka erinevate reklaamtrükiste ja reklaamtoodete vahendamisega Eesti klientidele. Samuti pakume kvaliteetset reklaamtikandi teenust ning mõningasel määral ka autoreklaami ja kleepismisteenust.

Aruandeaasta müügituluks kujunes 30,0 tuh EUR (2021 a. 43,2 tuh EUR), mis on 30,6% vähem kui eelmisel majandusaastal. Aruandeaasta ärikahjumiks kujunes -4,4 tuh EUR (2021 a. -4,1tuh EUR). Puhaskahjumiks kujunes aruandeaastal -4,5 tuh EUR (2021 a. -4,4 tuh EUR).

teatavat mõju müügitulule avaldas 2021 aastal COVID 19 pandeemia.

Aruandeaastal töötas ettevõttes töölepingu alusel osalise tööajaga üks töötaja (ainuosanik).

Aruandeaastal ei investeerinud Etter Reklaam OÜ põhivaradesse .

Aruande koostamise hetkel on Eesti majandusel kasvule tunda endiselt koroonaviiruse COVID-19 mõju. Samuti teeb majandustegevuse edasise planeerimise ebamääraseks 24.02.2022 Ukrainas alanud sõda. Ettevõtte juhtkond eeldab, et ettevõte on jätkusuutlik ning majandustegevus jätkub 12 kuu jooksul.

Etter Reklaam OÜ juhataja on seisukohal, et ettevõte suudab omakapitali läbi majandustegevuse hoogustumise taastada.

ETTER REKLAAM OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.